Zuzana Vajayová Rôzne

Na stretnutí primátora s novinármi sa hovorilo najmä o komunikácii

Korektné vzťahy s médiami, objektivitu v informovaní a profesionálnu komunikáciu smerom z Magistrátu mesta Košice (MMK) očakáva primátor Richard Raši.

Povedal to dnes na novoročnom stretnutí s novinármi, na ktorom boli na jeho žiadosť vypnuté všetky záznamové zariadenia. „Je to predovšetkým priateľské a spoločenské stretnutie, nie pracovné,“ zdôvodnil.

Vedúci komunikačného referátu MMK Jozef Marko predstavil základnú víziu komunikácie. „Chceme zaviesť systém tak, aby komunikácia bola proaktívna a aby novinári dostali vždy všetky informácie, ktoré potrebujú,“ povedal. Podľa neho na magistráte chýbalo doposiaľ systémové riešenie internej, externej aj krízovej komunikácie, na čo sa chce so svojím tímom v najbližšom období zamerať. Zároveň predstavil novú hovorkyňu MMK Martinu Viktorínovú, ale aj ľudí, ktorí na magistráte pracovali už za éry primátora Františka Knapíka a ktorých ako profesionálne zdatných ľudí oslovil na ďalšiu spoluprácu aj Raši. Komunikačný referát tak dopĺňajú Katarína Jantošovičová a Ján Mičovský.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM