Tomáš Šuhajda Rôzne

Na svete je nová šupa ako ušitá pre východniarov: Prekoná rekordnú hitovku Vypic a žic?!

Pamätáte si ešte, čo odštartovala premiéra videoklipu Vypic a žic? Tento východniarsky hit spôsobil nemalý rozruch na celej slovenskej hudobnej scéne. Počty zhliadnutí lámali rekordy. Teraz je tu nový deň a... Nová východniarska pesnička aj s videoklipom a z rovnakej dielne!

Ilustračný obrázok k článku Na svete je nová šupa ako ušitá pre východniarov: Prekoná rekordnú hitovku Vypic a žic?!
Zdroj: YouTube.com

„Konečne vikend, parada piatek, na vychodze pre nas, to veľiky šviatek. Dodžubany som zas, z caleho tyždňa, roboty malo, i to ce tam trižňa. Beham po dome, len f uciraku, šumne dzifčata, večar f kultutraku,“ takto štartuje nový song z dielne Mafia Corner a všetkým musí byť už v tejto chvíli jasné, že na svete je nový východniarsky ná­rez.

Producent a DJ Mike už v hitovke Vypic a žic stavil na východoslovenské nárečie, na čo si v elektronickom štýle dovtedy nikto netrúfol. Posilou v novom potenciálnom hite je navyše pôvabná Humenčanka Stefi a nechýba melódia z obľúbenej východniarskej ľudovky A ja taká dzivočka. A práve takto sa volá aj nová pesnička.

Oko každého východniara poteší taktiež videoklip, ktorý sa natáčal na mnohých miestach naprieč východným Slovenskom. Sledujte, či v ňom nezbadáte práve svoje obľúbené a srdcu blízke miesta!

Môže vás zaujímať:

Vypic a žic: Pravý východniarsky HIT, blavákom budú chýbať titulky :) VIDEO

Producent Mike o hite Vypic a žic EXKLUZÍVNE: Tvrdý odkaz pre hejterov, východniarčina je teraz COOL!

Im na tym vychodze načisto dziga: Po Vypic a zic je tu ďalšia nadupaná vec, koniec ale radšej vypnite!:)

Mafia Corner & Stefi - A ja taka Dzivočka
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM