Lukáš Zavacký Hokej

Najnovšie správy z HC Košice: TÍTO súperi si s nami zmerajú sily v budúcoročnej Lige majstrov!

Vo švajčiarskom Zürichu prebehlo žrebovanie základných skupín hokejovej Ligy majstrov v budúcej sezóne. Košickí hokejisti spoznali svojich súperov.

Ilustračný obrázok k článku Najnovšie správy z HC Košice: TÍTO súperi si s nami zmerajú sily v budúcoročnej Lige majstrov!
Zdroj: TASR

Z troch výkonnostných košov sa Košičania dostali do druhého. Už skôr bolo teda jasné, že v trojčlennej skupine sa nestretnú napríklad so svojím kolegom zo Slovenska, HK Nitrou, či s českými tímami BK Mladá Boleslav, Vítkovice Ostrava a Dynamo Pardubice.

Žreb nakoniec prisúdil košickým hokejistom SC Bern (Švajčiarsko) a Black Wings Linz (Rakúsko). Druhý slovenský zástupca si zmeria sily s HC Plzňou (Česká republika) a so Stavanger Oilers (Nórsko).

Zápasy skupinovej fázy budú prebiehať od 16. augusta do 11. septembra a celky medzi sebou odohrajú dva vzájomné duely. Doma a vonku. Do vyraďovačky postúpia dvaja najlepší. Play-off začne 4. októbra a skončí sa finálovým bojom, ktorý organizátori naplánovali na 7. februára.

Počas poslednej sezóny odohrali HC Košice v Lige majstrov úvodné zápasy s EHC Mníchovom a EC Klagenfurtom. Z druhého miesta sa dostali šestnásťfinále, kde stroskotali na aktuálnom švédskom vicemajstrovi – Skellefteå AIK.

Viac športového spravodajstva a zaujímavostí získate, ak budete čítať športovú rubriku na našom webe a lajknete našu facebookovu stránku!

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM