Kultúra

Najväčší košický študentský festival sa blíži: Kompletný ZOZNAM kapiel TUKE FESTU!

Známa akcia už klope na dvere. TUKE FEST sa blíži a organizátori už odhalili mená všetkých kapiel, ktoré na ňom vystúpia. Na koho sa môžeme tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Najväčší košický študentský festival sa blíži: Kompletný ZOZNAM kapiel TUKE FESTU!
Zdroj: TASR

Najväčší košický študentský festival sa už nezadržateľne blíži. Organizátori sa rozhodli zverejňovať mená interprétov, ktorí na ňom vystúpia, postupne, v týchto dňoch však už poznáme ich kompletný zoznam.

,,Po minuloročnom vydarenom ročníku, vám znovu prinášame festival, ktorý je na našej univerzite každoročnou tradíciou. Pestrú zmes top kapiel zo slovenskej hudobnej scény doplnia, ako už býva zvykom, mladé talentované študentské kapely," uviedli k podujatiu organizátori.

Na festivale tak nebudú chýbať známe, menej známe kapely i stálice. 15. mája od štrnástej do dvadsiatej druhej hodiny sa predstavia Niečo Navyše, Fictive Marry, Gleb, INEKAFE, Heľenine oči a KONTRAFAKT.

Študentský festival sa uskutoční už tradične v areáli internátov Jedlíkova 5 v Košiciach. Na podujatí nebudú chýbať gastro stánky, športové a tanečné aktivity. Časový harmonogram vystúpenia jednotlivých kapiel organizátori zverejnia 13. mája na facebookovej stránke udalosti.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM