Tlačové správy

Nakupovanie ako oddych či zábava? Dôležitá je možnosť výberu

Vec, ktorá pre niekoho môže byť skôr povinnou jazdou, inému prináša potešenie a relax. Veď si len predstavte tú radosť, keď si na seba môžete obliecť tie nové džínsy, ktoré vám sedia ako uliate. Alebo nové tenisky, v ktorých je radosť vybehnúť von.

Ilustračný obrázok k článku Nakupovanie ako oddych či zábava? Dôležitá je možnosť výberu
Zdroj: OC Galéria Shopping

V obchodnom centre Galéria Shopping nájdete množstvo módnych obchodov, ktoré Vás oblečú aj obujú do tých najlepších letných outfitov. Na druhom poschodí obchodného centra nájdete módnu značku BROADWAY NYC FASHION, inšpirovanú newyorskými ulicami. Tento nováčik na druhom poschodí obchodného centra Galéria Shopping na prvý pohľad zaujme oči zákazníkov svojou jednoduchosťou a štýlom.

Nechýbajú ani známe reťazce módneho oblečenia a obuvi ako Kik, Takko, New Yorker, Deichmann či CCC, v ktorých si vďaka univerzálnosti a širokej škále produktov vyberie každý. Tí náročnejší, ktorí sa radi popýšia exkluzívnejšími kúskami svetových značiek si iste prídu na svoje v predajni GANT, ktorá v sebe spája americkú ležérnosť s európskou eleganciou.

Zdroj: OC Galéria Shopping

Módne odvetvie obchodného centra Galéria Shopping dopĺňa pánska značka ADAM zo slovenskej krajčírskej dielne, ktorá razom premení každého muža na galantného gentlemana. Orsay je naopak synonymom trendovej módy pre ženy, ktorá ponúka perfektne kombinovateľné oblečenie a doplnky v štýloch do mesta, do práce aj na párty. Ak Vás však čaká dôležitá spoločenská udalosť a vy chcete vyzerať úchvatne, zavítajte do našej predajne ESOX, kde zaiste nájdete spoločenské či plesové šaty podľa svojich predstáv.

Zdroj: OC Galéria Shopping

Že aj vy patríte k skupine ľudí, ktorí kladú šport a fyzickú aktivitu na poprednú priečku svojich každodenných potrieb a priorít? V tom prípade nájdete potešenie pre svoju dušu v predajni športového a voľnočasového oblečenia českej značky KILPI, ktorá ponúka kompletnú výbavu outdooroveho oblečenia na leto i zimu. Športové oblečenie, doplnky a rôzne športové náčinia a vybavenie ponúka aj predajňa Sportisimo, rozprestierajúca sa na druhom poschodí. Doplnky výživy, či minerály a vitamíny pre rekreačných aj profesionálnych športovcov nájdete zas v predajni BioTech USA.

Zdroj: OC Galéria Shopping

V ponuke prevádzok  OC Galéria Shopping majú svoje zastúpenie aj obchody pre tých najmenších. Naše predajne Miminko a Baby star ponúkajú širokú škálu detského textilu aj rozličného sortimentu, cez postieľky, fľaštičky až po autosedačky, ktoré splnia všetky potreby vašich detičiek.

Ešte stále neviete kde nakupovať?

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: OC Galéria Shopping
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM