Eva Mikulová Rôzne

FOTO: Naši hokejisti sa ubytovali v najstaršom hoteli na Slovensku

Luxusné hotely v centre mesta obsadili zahraničné hokejové tímy. Slováci dali prednosť pokojnejšiemu prostrediu v špičkovom hoteli mimo mesta.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Naši hokejisti sa ubytovali v najstaršom hoteli na Slovensku
4
Galéria
Zdroj: hotel Bankov

Svetové hokejové „mančafty“ sú v Košiciach ubytované priamo v hoteloch v centre mesta, okrem slovenskej reprezentácie. Naši hokejisti dali prednosť pokojnejšiemu prostrediu mimo mesta a ako informuje šport24.pluska­.sk, ubytovali sa v luxusnom štvorhviezdičkovom hoteli Bankov.

Odrezaní od sveta?

„Obytný komplex má za sebou 150-ročnú tradíciu. Keďže je v tichej prírodnej lokalite na okraji mesta, výprava slovenskej reprezentácie bude mať dostatok priestoru na relax, či prípadné voľnočasové aktivity. Hotel ponúka všetky vymoženosti, na ktoré si hráč spomenie. Hokejisti nebudú ukrátení o služby, akými sú reštaurácia, bar, wellness, masáže, sauna, bazén či priestranné nádvorie pri budove. V hoteli sa dokopy nachádza 29 luxusných izieb, ktoré budú počas šampionátu k dispozícii výlučne slovenskej hokejovej reprezentácii,“ informuje stránka.

Hotel v lone prírody na Bankove si hráči vybrali kvôli väčšiemu súkromiu a pokoju. To však neznamená, že sa úplne odrezali od sveta. Bankov je obľúbeným miestom prechádzok Košičanov a tak je možné, že stretnú i niektorú z našich hokejových hviezd.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM