Alexandra Kolínská Krimi

Nehoda na Štefánikovej: Košičanka (60) skončila pod kolesami Fabie!

V centre Košíc sa odohrala ďalšia nehoda. Podľa polície Košičanka (60) skončila pod kolesami Fabie priamo na priechode pre chodcov.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na Štefánikovej: Košičanka (60) skončila pod kolesami Fabie!
Zdroj: TASR

V piatok 26.6.2015 krátko po 14:00 hodine došlo na Štefánikovej ulici v Košiciach k dopravnej nehode pri ktorej sa podľa polície ťažko zranila 60-ročná Košičanka. „Tá ako chodkyňa prechádzala po riadne vyznačenom priechode pre chodcov v smere od ulice Kmeťovej na ulicu Kasárenské námestie,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Kým vodič jazdiaci v pravom jazdnom pruhu po Štefánikovej ulici v smere na ulicu Gorkého s vozidlom zastavil pred priechodom pre chodcov, 49-ročný vodič z Košíc s osobným motorovým vozidlom značky Škoda Fábia, jazdiaci v ľavom jazdnom pruhu pred vyznačeným priechodom pre chodcov s vozidlom nezastavil a narazil do prechádzajúcej chodkyne,“ povedal.

„Chodkyňa podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia 3 až 6 mesiacov. Dopravnú nehodu na mieste prevzali muži zákona, ktorí začali trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Na vozidle vznikla škoda vo výške cca. 2 000 eur. Požitie alkoholu u vodiča nebolo zistené,“ dodal Szabó.Bližšie okolnosti ako aj príčiny tejto dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM