Alexandra Kolínská Krimi

Nehoda v centre Košíc: Na Palackého sa zrazili dve autá, spolujazdkyňa s ťažkými zraneniami!

Na Palackého ulici v Košiciach došlo k dopravnej nehode, pri ktorej sa podľa polície ľahko zranili tri osoby a spolujazdkyňa Košičana (23) skončila s vážnymi zraneniami.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda v centre Košíc: Na Palackého sa zrazili dve autá, spolujazdkyňa s ťažkými zraneniami!
Zdroj: Policajný zbor SR

V stredu okolo 23:15 hodine došlo podľa polície v Košiciach na križovatke ulíc Palackého a Bajzová k dopravnej nehode dvoch vozidiel. „Vodič (19) z Prešova s vozidlom značky Peogeot 206 vchádzal do križovatky z vedľajšej cesty po Bajzovej ulici na hlavnú cestu Palackého, kde nedal prednosť vozidlu značky Fiat Bravo, ktoré riadil 23-ročný Košičan,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Pri nehode sa ťažko zranila spolujazdkyňa vo vozidle Fiat a ľahko sa zranil vodič Peugeotu. Vodič Fiatu a spolujazdkyňa z vozidla Fiat boli jednorazovo ošetrení. U Košičana nebolo zistené požitia alkoholu, druhého vodiča bola odobratá krv na zistenie alkoholu,“ povedal. Škoda na vozidlách podľa policajtov činí 3 000 eur. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM