Eva Mikulová Rôzne

Nemá váš pes „papiere“? Nevadí, i tak môže ísť na výstavu

Únia vzájomnej pomoci ľudí a psov organizuje obľúbenú každoročnú veľkú psiu show pod názvom Výstava orieškov a "nepapierákov" v parku Anička.

Ilustračný obrázok k článku Nemá váš pes „papiere“? Nevadí, i tak môže ísť na výstavu
8
Galéria
Zdroj: TASR

Výstava kde nie je podmienkou preukaz pôvodu sa bude konať v sobotu 18. augusta v parku Anička pri detskom areáli od 9,30 hodine. Prezentácia prihlásených psov a veterinárna prehliadka začína už o hodinu skôr, čiže o 8,30 hodine.

Kríženca – orieška môžete prihlásiť do dvoch z 12 kategórií a takmer čistokrvného zachráneného psíka bez PP do jednej z 3 kategórií. Ako bonus si môžete zasúťažiť v Trubkovinách a v kruhu Poslušnosť a sociálne správanie a zároveň na záver programu si môžete zasúťažiť a získať hlavné ceny BINGOORECH, BINGOPLEMENO, BINGOÚTULKÁČ. Jeden zo súťažiacich z kruhu Poslušnosť a sociálne správanie získa titul EXTRAPES.

Ak sa neprihlásite na výstavu, môžete si zasúťažiť v Trubkovinách v hlavnom kruhu za poplatok 2 Eurá, alebo v malom kruhu Poslušnosť a socializácia taktiež za poplatok 2 Eurá.

Na Poslušnosť a socializáciu je potrebné sa prihlásiť v malom kruhu už na začiatku výstavy. Ak máte handicapovaného psíka, môžete získať cenu najväčších sympatií publika. Všetci víťazi získajú pekné ceny, ale ani ostatní neodídu naprázdno.

Termín uzávierky: 17. august 2018 ale môžete sa prihlásiť i priamo na akcii za príplatok + 3 Euá)

Súčasťou programu budú aj sprievodné súťaže pre deti a dospelých, ukážky agility, psie triky, frisbee, obedience, skákací hrad pre deti, trampolína, maľovanie na tvár a tombola.

Účastnícky poplatok:

Za jedného psa v 1 kategórii: 6 Eur, za jedného psa v 2 kategóriách: 10 Eur, po uzávierke alebo pri hradení priamo na akcii + 3,50 Eur.

Ilustračné foto, TASR

Výstava orieškov a nepapierakov v košickom parku Anička 2017
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM