Alexandra Kolínská Kultúra

Nemáte ešte plán na Silvestra? Tu je PREHĽAD koncoročných párty v Košiciach

Koniec roka 2014 je tu a všetci ho chceme poriadne osláviť. Ak však ešte nemáte plán na Silvestrovský večer a práve nad ním premýšľate, pozrite si prehľad TOP akcií v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Nemáte ešte plán na Silvestra? Tu je PREHĽAD koncoročných párty v Košiciach
Zdroj: TASR

SILVESTROVSKÁ PÁRTY

Čaká na vás Pavol Hammel, Danka Stark band, Hot Strings, vystúpenia v štýle samba a tanec, karneval či DJ. Nebude chýbať gastronomický zážitok na motívy piesní Pavla Hammela. Súčasťou programu je aj tombola.

Miesto Čas
DoubleTree by Hilton Hotel Košice 19:00

SILVESTROVSKÝ PLES

Silvestrovský ples v Košickej Polianke nesie názov BENÁTSKA NOC. Čaká na Vás dráždivá vôňa samby, noblesa benátskeho karnevalu, pompezna krása dekorácií, tanečné vystúpenia, chutné jedlo, live kapela aj DJ.

Miesto Čas
Košická Polianka 19:30

SILVESTER V RETRE

O skvelú zábavu sa počas celej noci postará HeddyKeddy Dj Steeve. Pripravený je pre vás prípitok, občerstvenie aj tombola.

Miesto Čas
Retro Cult Club 21:00

DISCO SILVESTER

Párty na dvoch stage-och bude v Jazz Garden orientovaná na staré dobré 70-te a 80-te roky a funky hitovky, ktoré k poslednému dňu v roku neodlučiteľne patria. O zábavu sa postaraju dji: BORRA, DEXTER a SPOTTY. Čaká Vás veľký stage, svetlá, neviazaná zábava, pyrotechnicé efekty a ako hosť večer vystúpi so svojou víťaznou choreografiou, MISS DANCE Slovenskej Republiky Adriana Kepičová. V Clube Vás čaká klubová diskotéka s top hitovkami súčasnosti a DJ-om Rolandom Kadelom.

Miesto Čas
Jazz Club 21:00

SILVESTER V IBIZA CLUBE

Počas večera pre vás pripravili Resident DJ´s a zabávať sa môžete až do 5:00 hodiny ráno.

Miesto Čas
Ibiza Club 22:00

KOŠICKÝ SILVESTER 2014

Veľká hudobno-tanečná show na Hlavnej spojená s rozlúčkou s rokom 2014 a vítaním Nového roka 2015. Nový rok privítame ohňostrojom. Účinkujú: VIDIEK s Jankom KURICOM, GIPSY KINGS REVIVAL, ARAŇA, ľudová cimbalová hudba ŠARIŠAN, DJ PEPO a ďalší. Moderuje Richard Herrgott Viac o silvestrovskom programe pod holým nebom sme vás informovali v článku Plánujete osláviť Nový rok na námestí? Takýto je plán silvestrovského programu v Košiciach!

Miesto Čas
Immaculata 20:00

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM