Eva Mikulová Krimi

Nezastala na červenú, havarovala a ešte jej v aute našli i marihuanu, FOTO

Dopravná nehoda sa stala v utorok 29. septembra na križovatke na Južnej triede pod mostom VSS v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Nezastala na červenú, havarovala a ešte jej v aute našli i marihuanu, FOTO
Zdroj: Polícia SR - Košický kraj

O kurióznej dopravnej nehode informuje polícia na svojej FB stránke "":https://www.facebook.com/KRPZKE.

Ešte v utorok 29. septembra na križovatke riadenej svetelnou signalizáciou na Južnej triede pod mostom VSS, narazila vodička (32) z okresu Košice – okolie na aute VW Golf do auta BMW 530d, ktoré viedol 41-ročný vodič taktiež z okresu Košice – okolie.

„Šetrením na mieste bolo zistené, že vodička vozidla VW Golf jazdiaca v smere od Barce do centra mesta, nerešpektovala na semafore svetelný signál „STOJ“, vošla do križovatky. Vodiči boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ informuje polícia.

„Pri dokumentovaní dopravnej nehody sa na zadnom sedadle vozidla VW Golf nachádzala neznáma zelená sušina, ktorá vykazovala znaky rastliny Canabis,“ uvádza polícia.

Sušinu vodička dobrovoľne vydala, ale počas prehliadky našli v aute ešte ďalšie balíčky s neznámou zelenou sušinou rastlinného pôvodu. Zaistený materiál bude predmetom expertízneho skúmania.

Vodičke bola ďalšia jazda zakázaná, na mieste jej zadržali vodičský preukaz a bol jej nariadený odber biologického materiálu na zistenie návykových látok v krvi.

Polícia tiež začala trestné stíhanie vo veci nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM