Aktualizované Veronika Hunyadiová Krimi

Nočný požiar v obci Bukovec: Zhorel bývalý hotel Hrabina, FOTO, VIDEO

Hasiči v noci z nedele na pondelok (7. 2.) zasahovali pri veľkom požiari neďaleko Košíc.

Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Hasiči z nedele na pondelok (7. 2.) zasahovali pri rozsiahlom požiari budovy v obci Bukovec (okres Košice-okolie). Požiar vypukol v objekte bývalého hotela Hrabina, ktorý už dlhé roky chátra. Hasiči o požiari informovali na sociálnej sieti.

Úplne vyhorel

Ako pre TASR to uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Košiciach Jana Matis Libová hasiči pri požiari opusteného hotela Hrabina, ktorý vypukol v nedeľu (6. 2.) v noci, naďalej zasahujú. Oheň podľa jej slov zachvátil celý objekt. K zraneniam na mieste nedošlo.

Požiar bol nahlásený okolo 23.00 hod. Na mieste zasahovalo dokopy 21 príslušníkov HaZZ s desiatimi kusmi techniky. Na mieste zasahovali hasičské jednotky z Košíc, Šace aj Moldavy nad Bodvou. „Momentálne na mieste ešte stále zasahujú hasiči vzhľadom na možné skryté ohniská pod zrútenou konštrukciou strechy. Na mieste sú štyri kusy techniky. Vyžiadaná bola aj technika zo Záchrannej brigády Humenné, a to Univerzálny dokončovací stroj,“ spresnila.

V súvislosti s rozsiahlymi škodami je podľa jej slov na mieste Požiarnotechnický a expertízny ústav Ministerstva vnútra SR, ktorý bude prešetrovať príčiny vzniku požiaru.

Ako to na mieste vyzerá po požiari si pozrite vo videu a fotogalérii.

OBRAZOM: Hotel Hrabina po rozsiahlom požiari
7
Galéria
Zdroj: TASR/Milan Kapusta
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM