František Varga Futbal

Nový kouč Košíc Milojevič dal hráčom voľno

Ivan Kozák (vedúci A-tímu MFK Košice): "Tréner Milojevič sa tak rozhodol aj preto, aby hráči mali viac času na vyčistenie hláv a psychicky sa dali viac dohromady.

Nedávna zmena na poste hlavného trénera aktuálne posledného mužstva futbalovej Corgoň ligy 2009/2010 MFK Košice priniesla zmeny aj v časovom itinerári tréningov i v celej zimnej príprave tímu. Na podnet nového lodivoda Gorana Milojeviča skončili Košičania decembrové tréningy o štyri dni skôr oproti pôvodnému plánu. V januári budúceho roka sa stretnú o päť dní neskôr, ako chceli Milojevičovi predchodcovia – Ján Kozák st. a Jaroslav Galko.

„V pondelok 14. decembra sme absolvovali posledný tréning. Po ňom sme mali tradičné koncoročné stretnutie s vedením klubu. Hlavný tréner Goran Milojevič operatívne skrátil prechodné obdobie prípravy a hráčom dal voľno,“ citoval v utorok denník Korzár slová vedúceho A-mužstva Ivana Kozáka. Ako člen nedávno inovovaného realizačného tímu MFK Košice ďalej uviedol, „východniarom“ pribudli voľné dni aj po Novom roku.

„Prvýkrát sa hráči A-tímu stretnú 9. januára 2010. Tréner tak rozhodol aj preto, aby hráči mali viac času na vyčistenie hláv a psychicky sa dali viac dohromady. Každý hráč však dostal individuálny tréningový plán, takže ani počas sviatkov nik z nich nebude zaháľať,“ konštatoval Ivan Kozák, ktorý tiež uviedol, že Košičania sa od 1. do 15. februára 2010 chystajú na sústredenie v hoteli Arcadia v tureckom stredisku Belek.

„Momentálne finišujeme s programom prípravných zápasov. Zatiaľ nie sú známe mená všetkých súperov ani počet zápasov. Finalizujeme však herné sústredenie v Turecku, dolaďujú sa posledné detaily,“ dodal Ivan Kozák.

Zdroj: WEBNOVINY

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM