Tlačové správy

Obľúbená košická pizzeria Cocobongo s parádnou akciou: 2+1 ešte nie je všetko!

Spríjemníte si ťažké chvíle kvalitným jedlom. Košická pizzeria Cocobongo zabezpečuje roznášku v celom meste, navyše teraz s príjemnou akciou.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená košická pizzeria Cocobongo s parádnou akciou: 2+1 ešte nie je všetko!
7
Galéria

Známa pizzeria CocoBongo sídli na Rastislavovej 63 v Košiciach. Žiaľ, v čase koronakrízy, až do odvolania, si môžete jedlo vychutnať buď priamo doma cez donášku, alebo pri osobnom odbere cez okienko.

PIZZA CocoBongo je na trhu už 10 rokov, za ten čas si vybudovala stálu klientelu. „Som veľmi rád, že Košičania nezabudli na skvelú chuť našej pizze ani v tomto neľahkom období,“ hovorí majiteľ reštaurácie Ladislav Andó.

„Práve preto sme z vďaky za vernosť našim zákazníkom zaviedli akciu 2+1 grátis. Znamená to že tretiu, najlacnejšiu pizzu z vašej objednávke dostanete od nás ZADARMO,“ dodáva Andó.

Pizzu si môžete objednať ONLINE, alebo na telefónnom čísle 0908 331 165 d­enne od 11:00 do 2:00 hod.

Vyskúšajte aj obedové menu z CocoBongo. Na stránke každý deň nájdete 2 druhy polievok a 4 druhy hlavných jedál za bezkonkurenčnú cenu 4,50 eur vo vysokej kvalite.

Donáška v rámci Košíc je zadarmo! Rozvoz obedov začína od 11:00 do 14:00, telefonické objednávky sa prijímajú od 8:00 hod

Staňte sa našimi fanúšikmi na oficiálnej fb stránke CocoBongo, alebo navštívte náš web.

CocoBongo s parádnou akciou
7
Galéria

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: CocoBongo
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM