Správy

Oceliarne spustili lotériu pre očkovaných zamestnancov. Akú odmenu môžu získať?

Zaočkovaní zamestnanci U. S. Steelu sa môžu zapojiť do žrebovania o peňažné poukážky.

Ilustračný obrázok k článku Oceliarne spustili lotériu pre očkovaných zamestnancov. Akú odmenu môžu získať?
Zdroj: TASR/František Iván

Spoločnosť U. S. Steel Košice (USSK) sa rozhodlo odmeniť zamestnancov, ktorí sa dali zaočkovať. Pripravila žrebovanie o špeciálne poukážky na relax a šport. Oceliarne o tom informujú na svojom webe.

Lotériou sa chce firma poďakovať zamestnancom za to, že sa dali zaočkovať a zvýšili tak kolektívnu imunitu na pracovisku. Žrebovanie začne 26. júla a potrvá minimálne do konca leta. Žrebovať sa bude každý týždeň a za každým desať zamestnancov získa poukážky RelaxPass v hodnote 100 eur.

Poukážky je možné využiť na kultúru, zábavu, šport či relax. Využijete ich pri návšteve kina, divadla, bowlingu či posilňovne. Akceptujú ich aj niektoré hotely a tiež cestovné kancelárie pri kúpe zájazdu.

Aspoň jedna dávka

Do žrebovania sa môžu zapojiť všetci zamestnanci U. S. Steelu a dcérskych spoločností, ktorí do termínu žrebovania boli zaočkovaní minimálne jednou dávkou vakcíny.

Registrovať sa môžu všetci už zaočkovaní zamestnanci a priebežne aj zamestnanci bezprostredne po zaočkovaní prvou dávkou vakcíny. Registrácia do očkovacej kampane je k dispozícii na webovej stránke.

Príspevok na dovolenku

Spoločnosť už za očkovanie odmenila aj niekoľko jednotlivcov, ktorí sa zapojili do čitateľskej výzvy v podnikových novinách Oceľ východu. Zaočkovaní zamestnanci U. S. Steelu a dcérskych spoločností mohli poslať príspevky so skúsenosťami z očkovania. Piati vyžrebovaní výhercovia si prevzali RelaxPass poukazy v hodnote 350 eur.

Oceliarne zároveň v spolupráci s Nemocnicou Agel Košice-Šaca umožňuje zaočkovanie zamestnancov, ich rodinných príslušníkov od 16 rokov a dodávateľov v očkovacom centre na poliklinike vo Vstupnom areáli USSK.

Udalosti na Slovensku

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM