Eva Mikulová Rôzne

Od 1. júla posilnia kvôli bezpečnosti v uliciach mesta policajné hliadky

Viac bude nielen mestských ale i štátnych policajtov. Zamerajú sa najmä na centrum mesta, aby zabezpečili bezpečnosť ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Od 1. júla posilnia kvôli bezpečnosti v uliciach mesta policajné hliadky
Zdroj: TASR

Výsledkom pracovného stretnutia viceprimátora Martina Petruška s riaditeľom Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR v Košiciach Jurajom Leškom, je zvýšená hliadková činnosť štátnej polície na kontrolných bodoch na Kováčskej ulici a na ďalších uliciach v centre Košíc.

Centrum musí byť bezpečné

„Ďakujem za ústretový prístup predstaviteľom Policajného zboru Slovenskej republiky a za pochopenie našej snahy zvýšiť bezpečnosť najmä v tých častiach mesta, ktoré sú z hľadiska páchania trestnej činnosti najrizikovejšie,„ hovorí M. Petruško a dodáva: „Teší ma, že vďaka aktívnemu prístupu mestskej polície a jej súčinnosti so štátnou políciou sa darí riešiť prípady, na ktoré poukazujú obyvatelia nášho mesta, a tí sú za ich vyriešenie veľmi vďační. Spomeniem napríklad ďakovný mail obyvateľov Starej Baštovej, Podtatranskej a Štefánikovej ulice doručený mestskej polícii, v ktorom vyjadrujú svoju spokojnosť. Budem veľmi rád, ak takýchto reakcií zaznamenáme postupne čo najviac.“

V ďakovnom liste obyvatelia píšu o tom, že zásah mestských policajtov pred niekoľkými dňami voči neprispôsobivým osobám, ktorí ich dlhodobo obťažovali hlukom a neprístojným správaním, bol úspešný. Konečne sa môžu v pokoji vyspať a nemajú obavu o svoje zdravie.

Foto: ilustračné

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM