ELA Rôzne

Od Švajčiarska po Slovensko: Výzve „Tetris Challenge" podľahli aj košickí muži zákona!, FOTO

Švajčiari, Aziati, Česi i Slováci. Výzva „Tetris challenge" zasiahla aj košických "peemječkárov", ktorí vypadli z auta ako skladačky. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku Od Švajčiarska po Slovensko: Výzve „Tetris Challenge" podľahli aj košickí muži zákona!, FOTO
7
Galéria

„Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, čo všetko sa nachádza v policajnom aute, tak vám to teraz ukážeme." S touto vetou uverejnenou pod policajnou fotografiou na Facebooku začiatkom septembra sa doslova spustila lavína. Mužov zákona v Zürichu inšpirovala legendárna videohra Tetris.

Dvaja dopravní policajti povykladali obsah služobného auta a chýbali im už len panáčikovia. A tak si k policajnému príslušenstvu ľahli a vznikol ľudský Tetris.

Všetko zvečnili pomocou drona a spustili tým novú výzvu, ktorá pobláznila svet. Z jednej fotky, ktorá si vyslúžila tisíce lajkov, sa v priebehu niekoľkých týždňov stal internetový hit.

Do „Tetris Challenge“ sa už zapojili vojaci, hasiči, policajti zo Singapuru, Nového Zélandu, ale aj naši susedia z Čiech.

Ako prví jej 27. septembra podľahli košickí policajti PMJ. Od Švajčiarov sa táto nenápadná internetová výzva dostala aj do Nemecka, Rakúska a Maďarska.

A čo všetko sa vojde do policajného či hasičského auta? Pozrite si v galérii alebo vo videu!

Zdroj: YouTube.com
Výzva "Tetris Challenge"
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM