Michal Lendel Krimi

Odporný nález v Krásnej: V kríkoch objavili desiatky vriec s vyhodenými prasacími paprčkami!

Neznesiteľný hnilobný zápach sa šíri z areálu bývalého poľnohospodárskeho družstva v Krásnej. Niekto tam totiž vyviezol desiatky vriec plných prasacích paprčiek!

Ilustračný obrázok k článku Odporný nález v Krásnej: V kríkoch objavili desiatky vriec s vyhodenými prasacími paprčkami!
Zdroj: TASR

Obrovské množstvo biologického odpadu sa záhadne objavilo v areáli bývalého poľnohospodárskeho družstva v mestskej časti Krásna. V kríkoch tam niekto zanechal vrecia s prasacími paprčkami, ktoré sú už v pokročilom štádiu rozkladu.

Z hrozivého nálezu sa už šíri hnilobný zápach. "Sú to vrecia na kope, odhadujem to na desiatky možno aj sto – dvesto vriec,“ povedal pre televíziu Markíza starosta mestskej časti Košice – Krásna Vladimír Saxa.

Prípad neušiel ani pozornosti Úradu životného prostredia, Štátnej veterinárnej a potravinovej správe a ani polícii. „Podľa vyjadrenia veterinárov jedná sa o nebezpečný odpad, ktorý je potrebné v čo najkratšom čase zlikvidovať. Či už z toho dôvodu aby nedošlo k nákaze na ľudí alebo na zvieratá,“ informoval televíziu starosta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM