Krimi

SMIEŠNE video z Košíc je HITOM internetu: Vodič unikal pred políciou cez autoumyvárku!

Žiadna videohra ani filmová komédia, ale realita z Košíc. Na internete koluje video kurióznej policajnej naháňačky. Ako to dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku SMIEŠNE video z Košíc je HITOM internetu: Vodič unikal pred políciou cez autoumyvárku!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Pokojný večer na košickom sídlisku KVP narušili policajné sirény. „Včera krátko po 22. hodine systém v služobnom vozidle upozornil policajnú hliadku, že spozorované vozidlo nemá platnú emisnú a technickú kontrolu,“ vysvetľuje akčný večer na východe Košická krajská polícia.

Zdroj: Facebook.com/ Polícia Slovenskej republiky

Vodič utiekol

Muži zákona sa snažili pomocou výstražného zvukového a svetelného znamenia auto zastaviť. „Vodič však odbočil vpravo smerom na Klimkovičovu ulicu, z nej následne vpravo na samoobslužnú autoumyváreň. Výzvy na zastavenie vozidla vodič nerešpektoval, pokračoval v jazde, prechádzal z jedného boxu autoumyvárne do druhého, až napokon zišiel na trávnatý porast, nachádzajúci sa medzi Klimkovičovou ulicou a Moskovskou triedou. Ani tu však vodič nezastavil, naopak, unikal stále väčšou rýchlosťou. Policajti vozidlo prenasledovali a počas toho, ako so služobným vozidlom schádzali z trávnatého porastu, vodič auto náhle zastavil v strede cesty a utiekol z neho,“ priblížila pre Dnes24.sk košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Podľa jej slov sa v opustenom aute našli dve osoby, ktoré však na výzvy policajtov, aby vyšli z auta, nereagovali, preto boli voči nim použité donucovacie prostriedky.

Prekvapenie v aute

„Počas vykonávania služobného zákroku bolo vo vozidle spozorované vrecúško s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky, preto vzniklo dôvodné podozrenie, že sa v aute môžu nachádzať veci pochádzajúce z drogovej trestnej činnosti,“ uviedla ďalej Ivanová s tým, že nájdené plastové vrecúško s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky a neznáma zelená sušina boli zaistené a zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie.

Muži zákona začali vo veci trestné stíhanie a po vodičovi naďalej pátrajú.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM