Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Cestujúcich v našom okrese prepravia namiesto vlakov náhradnou dopravou

Plánujú sa výluky vlakov v našom okrese Michalovce. Cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou.

Ilustračný obrázok k článku Cestujúcich v našom okrese prepravia namiesto vlakov náhradnou dopravou
Zdroj: TASR

Čaká nás výluka v našom okrese. Výluka bude v úseku Strážske – Petrovce nad Laborcom – Michalovce.

Výmena koľajníc

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú dňa 10. decembra 2019, v čase od 10.30 h. do 15.30 h., realizovať výlukové práce v úseku Strážske – Petrovce nad Laborcom – Michalovce.

V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku zrealizuje strojné odstraňovanie krovia a náletových drevín, výmena a zváranie koľajníc, výmena a doťahovanie upevňovadiel, doplnenie, zhutnenie a úprava štrkového lôžka do profilu, smerová a výšková úprava koľaje na traťovú rýchlosť.

Obmedzenia

Práce vykonajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami. Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM