Rôzne

Chcete si spríjemniť voľné chvíle? Tipy na zaujímavé akcie v Michalovciach a okolí na najbližšie dni

Doprajte si oddych vďaka zaujímavým podujatiam. Prinášame vám niekoľko tipov na také, ktoré sa uskutočnia v Michalovciach a okolí počas tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Chcete si spríjemniť voľné chvíle? Tipy na zaujímavé akcie v Michalovciach a okolí na najbližšie dni
Zdroj: TASR

Volejbal

27. 2. 2019 o 17:15 hod., Mestská športová hala, Michalovce

V Michalovciach sa môžete prísť pozrieť na Mestskú volejbalovú ligu dospelých, v ktorej sa bude súťažiť o pohár primátora mesta. 10. ročník I. a II. ligy sa bude hrať v Mestskej športovej hale v Michalovciach.

Zemplínska scénická jar

27. 2. 2019 o 9:00 hod. v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach

Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach organizuje regionálnu prehliadku detskej dramatickej tvorivosti a ochotníckeho divadla dospelých. Uskutoční sa 27. februára o 9:00 hod. v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach.

Vernisáž Petra Horváta

1. 3. 2019 o 17:00 hod., Galéria Mestského kultúrneho strediska, Michalovce

Vernisáž autorskej výstavy obrazov, fotiek a drevenných sošiek, s názvom „50“ predstaví Peter Horvát. Počas vernisáži vám umelec aj zahrá a zaspieva niečo z jeho hudobnej tvorby. Otvorenie výstavy bude v piatok 1. 3. 2019 o 17:00 hod.

Výstava

1. – 27. 3. 2019, Zemplínska kniţnica Gorazda Zvonického v Michalovciach

Zemplínska kniţnica Gorazda Zvonického v Michalovciach bude miestom konania jedinečného projektu pod názvom Po stopách kocúra Felixa. Na zvedavých cestovateľov čaká v knižnici nerozlučný spoločník – roztomilý kocúr Felix, ktorý bude ich sprievodcom na objavných cestách po Slovensku.

Medzinárodný bridžový turnaj

1. 3. – 3. 3. 2019 o 15:00 hod.,Šírava, Hotel Poštár

Bridžový klub Michalovce v spolupráci so Slovenským bridžovým zväzom organizuje Karpatský pohár a Memoriál Gabriela Hinďoša. Začiatok registrácie je 1. 3., kedy bude aj úvodný ceremoniál. Posledný turnaj bude 3. marca spolu zo záverečným ceremoniálom.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Vo videu nižšie vám prinášame pekné zábery z gemerského kaštieľa.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM