Rôzne

Chcete si v Michalovciach a okolí dopriať pekné zážitky? Odhaľujeme tohtotýždňové lákadlá!

Máte v pláne si v Michalovciach a okolí dopriať počas tohto týždňa pekné zážitky? Môžu vám v tom pomôcť i tieto akcie, ktoré radíme zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Chcete si v Michalovciach a okolí dopriať pekné zážitky? Odhaľujeme tohtotýždňové lákadlá!
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovce Cup 2019

6. – 9. 8. 2019, Futbalové ihrisko, Michalovce

V Michalovciach bude dorastenecký futbalový turnaj Michalovce Cup 2019 a ten bude mať opäť kvalitné obsadenie. Zahrá si na ňom i španielsky gigant FC Barcelona a zo Španielska príde aj ďalší popredný klub FC Sevilla. Okrem domácich Michaloviec sa zo Slovenska šiesteho ročníka turnaja zúčastní aj Dunajská Streda. Šesticu účastníkov doplní grécky Olympiakos Píreus a poľská Legia Varšava.

Michalovský organ

8. 8. 2019 o 19:10 hod.,Rímskoka­tolícky kostol Narodenia Panny Márie, Michalovce

Počas série letných koncertov pod názvom Michalovský organ sa predstaví česká organistka Linda Sítková sa svojou hrou na organe predstaví 8. augusta. Koncert sa uskutoční v Rímskokatolíckom kostole Narodenia Panny Márie v Michalovciach.

Špacirki po okoľici

august 2019, Šírava/okolie

Aj počas tohto augustového týždňa budú fakultatívne výlety pod názvom Špacirki po okoľici. Tie budú pre záujemcov spojené s poznávaním nášho širokého okolia s odborníkmi na históriu.

Zemplínske slávnosti

9. – 11. 8. 2019, tribúna pri Mestskom úrade v Michalovciach

Zemplínske slávnosti budú prehliadkou folklórnych súborov a skupín zo Zemplína i okolia s účasťou zahraničných hostí. Tento rok zapíšu svoj v poradí už 60. ročník a uskutočnia sa v našom meste od 9. do 11. augusta. Počas ich konania sa o zábavu pre všetkých milovníkov folklóru postará celý rad účinkujúcich. Miestom konania tejto obľúbenej akcie sa stane tribúna pred mestským úradom a celé Námestie osloboditeľov.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Pozrite si nižšie aj video z hradu nad obcou Vinné.

Video: TASR videoservis / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM