Rôzne

Čo nás v Michalovciach čaká do konca apríla? Vybrali sme TOP podujatia!

Neprehliadnite tento výber. Nájdete v ňom akcie, ktoré prebehnú v Michalovciach do konca apríla a vybrali sme ich medzi tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Čo nás v Michalovciach čaká do konca apríla? Vybrali sme TOP podujatia!
Zdroj: Dnes24.sk

5. apríl: Mládež spieva

Krajská súťažná prehliadka detských speváckych zborov Košického samosprávneho kraja bude v galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach. Ak vás toto podujatie zaujalo, príďte od 11:00 hod. na spomínanú hudobnú akciu.

5. apríl: Staré dámy

V Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach bude o 18:00 hod. skvelá hra štvorice nórskych autorov. Jedna žila v prepychu a v dobrej štvrti, druhá v chudobe a v kolónii na predmestí. Jedna je elegantná dáma, píše odvážnu milostnú poéziu a vyjadruje sa ako celebrita z lepšej spoločnosti, druhá celý život tvrdo manuálne pracovala, fajčí jednu od druhej a rozpráva ako jej zobák narástol.

6. apríl: FS Zemplín

Zemplínske osvetové stredisko pozýva verejnosť na predstavenie FS Zemplín …vo svojej kráse opäť pre Vás…V Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach uvidíte aj miestne ochotnícke divadlo a FS Svojina. Folklórny program štartuje od 16:30 hod.

8. apríl: Olympijská kvapka krvi

Darovali ste už krv? Ak nie, máte ideálnu príležitosť a to počas Olympijskej kvapky krvi, ktorá prebehne v spomínaný deň od 7:30 do 15:00 hod. na Strednej zdravotníckej školy v našom meste. Olympijský klub Michalovce, Stredná zdravotnícka škola, Svet zdravia a Červený kríž pozývajú takto všetkých dobrovoľných darcov krvi darovať túto vzácnu tekutinu.

9. apríl: Zemplín Pop 2019

10. ročník súťažnej prehliadky populárnych hudobných skupín a spevákov pôsobiacich v umeleckej škole na vás čaka 9. apríla od 8:00 hod. v priestoroch Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach. Tešiť sa môžete na mladých talentovaných hudobníkov.

9. apríl: Trofej hokejových majstrovstiev sveta

Trofej pre budúceho hokejového majstra sveta zavíta aj do nášho mesta. Na návštevníkov však čakajú aj ďalšie atrakcie. Môžu si napríklad prostredníctvom virtuálnej reality na vlastnej koži vyskúšať, aké je to byť hokejovým brankárom. Vidieť ju môžete v OC Zemplín 9. apríla.

11. apríl: Majstrovstvá Slovenska starších žiakov v ĽH

Majstrovstvá Slovenska starších žiakov v ĽH odštartujú 11. apríla a potrvajú do 13. apríla. Každý deň sú naplánované dva zápasy a vstup na tieto majstrovstvá je voľný.

17. apríl: Čokoládová tretra

17. apríla 2019 od 9:00 hod. do 13:00 hod. (resp. podľa počtu účastníkov dlhšie) prebehne Čokoládová tretra na štadióne 1. ZŠ ul. T.J. Moussona. V rámci športového podujatia súťažia zvlášť dievčatá a chlapci podľa veku. Postupujúci sa dostanú do štvrťfinále Čokoládovej tretry do Košíc.

21. apríl: Veľkonočný koncert

OZ Prešovská gotika a MsKS Michalovce pozývajú o 19:00 hod. na Veľkonočný koncert, v ktorom vystúpia: Miriam Brandisová, la Gioia, Martin Babjak, Patrícia Džalajová, Patrik Kanuščák, Nikola Mesarošová, Campagnoli kvarteto, Pro Musica a Viera Džoganová. Moderovať to bude Janka Hospodárová.

25. apríl: Lenka Filipová a jej hostia

V rámci koncertného tour 2019 sa predstaví česká speváčka, gitaristka a hudobná skladateľka v jednej osobe Lenka Filipová aj so svojimi hosťami – hráčom na keltskú harfu, akordeón a cajon – Seanom Barrym a klavíristom Ondřejom Hájkom. Okrem tradičných hitov, na ktoré Lenka nikdy nezabúda si poslucháči v MsKS o 18:00 hod. vypočujú aj skladby z najnovšieho albumu Oppidum s keltskou vôňou.

V našej fotogalérii si zaspomínajte na prijatie michalovských hokejistov primátorom a ich stretnutie s fanúšikmi.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Fotonávrat: Michalovských hokejistov takto milujú fanúšikovia!
11
Galéria
Zdroj: www.hkduklamichalovce.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM