Veronika Ondo-Cholewová Kultúra

Do nášho mesta prídu hudobné legendy: V Michalovciach vystúpi kapela Elán

Máme sa na čo tešiť. Do nášho mesta zavítajú hudobné legendy, ktorých hity sú mnohým dobré známe. V Michalovciach vystúpi kapela Elán.

Ilustračný obrázok k článku Do nášho mesta prídu hudobné legendy: V Michalovciach vystúpi kapela Elán
Zdroj: TASR

V našom meste sa predstaví skupina Elán a to 2. decembra o 19:00 hod. v Chemkostav aréne. Vystúpenie s názvom Elán Unplugged – Akustický Koncert prinesie najväčšie hity tejto známej kapely.

Známe hity

Keď sa skupina mladých hudobníkov (Elán) jedného večera v roku 1968 prvýkrát postavila pred hostí malého baru v bratislavskom hoteli, zrejme nikto z prítomných netušil, že je svedkom štartu jednej z najpopulárnejších kapiel česko-slovenskej hudobnej scény.

Budúci rok uplynie od tohto okamihu neuveriteľných 50 rokov a na tomto území sa snáď nenájde človek, ktorý by nepoznal aspoň jeden jej hit. Reč je o legendárnej hudobnej skupine Elán, ktorá na budúci rok plánuje veľké oslavy. No túto kapelu ešte predtým môžete zažiť v Michalovciach a to už spomínaného 2. decembra 2017.

Pocit blízkosti Elánistov

V našom meste odohrajú Jožo Ráž, Vašo Patejdl a Ján Baláž komorný koncert. Počas unplugged vystúpenia zahrajú a zaspievajú svoje najväčšie hity ako : Kráľovná bielych tenisiek, Vymyslená, Kočka, Voda čo ma drží nad vodou a mnoho ďalších.

Koncert má trvať približne 1 hod. a 45 min. Výnimočnosťou tohto vystúpenia je pocit blízkosti Elánistov, ktorí samotné pesničky dopĺňajú vlastnými životnými príbehmi.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM