Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Druhý júlový víkend v okolí Michaloviec: 5 tipov, kam vyraziť za oddychom a zábavou!

Plánujete cez víkend niekam vyraziť, ale ešte neviete kam? Párty, relax či kultúrne vyžitie... Pripravili sme pre vás 5 tipov, ako môžete stráviť voľné dni v našom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Druhý júlový víkend v okolí Michaloviec: 5 tipov, kam vyraziť za oddychom a zábavou!
Foto: Zuzana Ročeňová / Zdroj: Dnes24.sk

Šírava, piatok 10.7. o 18:00 – sobota 11.7.:

Festival elektro hudby

Počas týchto dní sa na Šírave uskutoční najväčší festival elektro hudby, ktorý sa odohrá v Moteli Kamenec. Pre návštevníkov SunDance open air festivalu je pripravené stanové mestečko, 3 pódiá, pričom jeden stage aj priamo na pláži. Na akcii sa predstaví 50 domácich aj zahraničných D-Jov, hudobníkov či artistov. Slovenskí headlineri sú Róbert Burian, DJ EKG či Milan Lieskovský…

Michalovce, sobota, 11. 7. o 18:00

Fashion show + live concert

Zemplínske osvetové stredisko spolu s mladými umelcami pripravuje FASHION SHOW spojenú so živým koncertom pod názvom DESTROY your Clothes.

Šírava, Amfiteáter Lúč, sobota 11. 7., od 17:00

Lokal fest

Na vodnej hladine Šíravy sa bude ozývať hudba lokoláneho festivalu z amfiteátra, na ktorom vystúpia skupiny Hurikán, Revivals, Stetson.

Domaša, sobota 11.7. o 10:00:

Diaľkové plávanie

Klub Vranovské Vydry a obec Kvakovce si pripravili zaujímavú akciu pre tých, ktorí chcú oddychovať aktívne a bezpečne si otestovať svoje plavecké hranice. Diaľkové plávanie z pláže na Dobrej až na pláž strediska Eva. Dĺžka tejto trate je približne 2 800 metrov. Pripravené budú sprievodné lode, plavci tak budú môcť plávanie kedykoľvek prerušiť. I keď registrácie plavcov prebiehali do štvrtka, naskytnúť sa môže zaujímavé divadlo aj pre pasívnych sledovateľov :).

Ubľa, piatok 10.7. o 17:00 – nedeľa 12.7.:

Stretnutie motorkárov

Teraz niečo pre milovníkov dvojkolesových tátošov. Tento víkend je na programe i stretnutie motorkárov. Akcia začína už v piatok posedením s priateľmi, no v sobotu o 10-tej je odchod z Uble cieľ Orechová. Medzi zastávkami nebude chýbať exkurzia vinárskej pivnice, návšteva hvezdárne v Kolonici, exkurzia dreveného kostola v Kalnej Roztoke a večer v areáli zrazu bude pripravený kultúrny program. Ukončenie 5. ročníka Stretnutia motorkárov SPOZNAJ VÝCHOD VÝCHODU je na pláne v nedeľu.

Čítajte tiež:

Záchrana hradu nad obcou Vinné pokračuje: Objavili vzácne artefakty, kastelán prezradil viac

Jánske ohne na Vinnom jazere: Nechýbal folklór, šermiari i stovky ľudí FOTO

Nezmeškajte festival na Šírave: Mieri k nám elita elektonickej hudby

Ojedinelý projekt, aký sme tu ešte nemali: Špacírka po stopách michalovských Židov, sprevádzať bude fundovaný historik!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM