Zuzana Ročeňová Krimi

Emil (40) s nožom v ruke chlapcovi (11) a jeho matke: Dnes ťa zabijem!

To boli slová, ktoré počul malý chlapec od svojho nazúreného suseda. Neostalo len pritom. Dramatické okamihy sa odohrali priamo na jednom z michalovských balkónov.

Ilustračný obrázok k článku Emil (40) s nožom v ruke chlapcovi (11) a jeho matke: Dnes ťa zabijem!
Zdroj: Webnoviny.sk

Michalovskí policajti z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili Emila (40) z Michaloviec. Ako uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó obvinený sa včera dopoludnia na balkóne bytovky na Mlynskej ulici v Michalovciach, vyhrážal zabitím maloletému chlapcovi (11) a Michalovčanke(46).

„Potom čo chlapcovi povedal že ho dnes zabije, z bytu na balkón vybehla žena, ktorá chcela zabrániť útoku na chlapca. Toho obvinený jednou rukou držal a v druhej ruke mal nôž, s ktorým ho porezal na ramene. Následne žene pritlačil nôž na predlaktie ruky s tým, že ju dnes zabije,“ informoval hovorca. Podľa predbežnej lekárskej správy im spôsobil zranenia s dobou liečenia do 7 dní.

Z toho istého prečinu polícia obvinila aj Jána (33) z okresu Michalovce. Ten sa podľa slov polície v pondelok popoludní v rodinnom dome v obci Budkovce (okres Michalovce), vyhrážal zabitím štyrom tam bývajúcim ženám (60, 34, 26 a 17) . „Kým jednu z domu „vyhadzoval“, ostatným sa vyhrážal zabitím. Následne začal rozbíjať zariadenie domu a pri slovnej potýčke jednu z nich otvorenou dlaňou udrel po tvári. Vzápätí schmatol kuchynský nôž a na poškodené kričal že pozabíja ich, alebo seba,“ doplnil hovorca. K zraneniu osôb nedošlo.

Obvinených policajti zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM