Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Extra nabitý program podujatí v Michalovciach: Remeslá, festival aj show

V Michalovciach nebudete vedieť, na ktoré podujatie pôjdete skôr. Tento týždeň si naozaj vyberie každý a nudiť sa nebude.

Ilustračný obrázok k článku Extra nabitý program podujatí v Michalovciach: Remeslá, festival aj show
Zdroj: Dnes24.sk

Divadlo je ich láskou

17. 2. 2020 o 16:30 hod., Zemplínska knižnica G. Zvonického, Michalovce

Zemplínska knižnica G. Zvonického v Michalovce pozýva na stretnutie s divadelníkmi nášho ochotníckeho divadla v srdci Zemplína. Divadlo pri fontáne odhalí svoje zákulisie a rôzne zaujímavosti. Tešia sa na vás herci, režisérky, scénaristky. Stretnutie sa uskutoční v priestoroch knižnice od 16:30 hod.

Ľadové kráľovstvo môžete

22. 2. 2020 o 10.00 hod., v sále Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach

Kto z detí či dospelých by nepoznal rozprávku Ľadové kráľovstvo. Nielen Frozen a Elza potešia pesničkami najmenších počas interaktívného muzikálového divadla. Ľadové kráľovstvo môžete vidieť v sobotu 22. februára 2020 o 10.00 hod. v sále Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach.

Nenechajte si ujsť muzikál na motívy populárnej rozprávky Frozen. Čaká na vás príbeh dvoch sestier, Elsy a Anny, ktorých láska nepozná hranice. Milý a vtipný snehuliak Olaf prinesie na scénu smiech a zábavu.

V predstavení uvidíte aj herečky a speváčky, ktoré prepožičali hlas animovaným postavám v rozprávke. Lucia Molnárová – Bugalová a Andrea Somorovská zapievajú v predstavení originálne pesničky, ktorých hlasy deti poznajú z rozprávky Frozen.

Zažiť to znovu

18. 2. 2020 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

Akú dobu by ste chceli zažiť, ak by ste mali túto možnosť? Pred touto otázkou stojí Viktor, keď od svojho syna dostane darčekovú poukážku agentúry Time Travelers. Tá dokáže pomocou filmových kulís a hercov zinscenovať akúkoľvek epochu a sprostredkovať svojim klientom stretnutie so slávnymi osobnosťami dejín podľa ich želania.

Zatiaľ čo sa chcú iní zákazníci pozrieť na dvor Ludvika XVI, či večerať s Hitlerom, Viktor sa túži vrátiť do nespútaných sedemdesiatych rokov a ešte raz prežiť rande so svojou ženou – obdobie, keď v ňom dokázala vidieť viac ako len nudného páprdu v pruhovanom pyžame.

Oceňovanie najlepších športovcov roka 2019

19. 2. 2020 o 15:00 hod., Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach

Toto podujatie sa uskutoční 19. februára o 15.00 hod., tentokrát však v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach. Symbolicky tam uzatvoríme rok Európskeho mesta športu, a okrem iného, si pripomenieme množstvo podujatí, ktoré sa v našom meste uskutočnili.

Špeciálnym hosťom na tomto podujatí bude olympijská víťazka Anastasiya Kuzminová. Vstup na podujatie je voľný. Primátor mesta Michalovce Viliam Zahorčák na tomto podujatí slávnostne ocení 33 jednotlivcov a 12 kolektívov z rôznych športových klubov.

Zdravie a krása

21. 2. 2020 10:00 – 22. 2. 2020 16:00 hod., Tržnica, Michalovce

Ak hľadáte inšpirácie pre svoje zdravie, krásu a životný štýl, pozývajú vás do OC Tržnica Michalovce, kde sa na vás tešia naši vystavovatelia. Každý si nájde to svoje. Výstava je spojená s ochutnávkami, testovaním produktov a priamym predajom.

Deň s tkaním

22. 2. 2020 o 15:00 hod., Zemplínske múzeum v Michalovciach

Zemplínske múzeum v Michalovciach pripravilo v novom roku pre svojich návštevníkov sériu podujatí s názvom „Deň s …“. Prostredníctvom nich verejnosti priblíži rozmanité prejavy ľudovej kultúry na Zemplíne, najmä tradičné ľudové remeslá. Prvé stretnutie venované tkáčstvu sa uskutoční v sobotu 22. februára 2020 o 15.00 hod. v podkrovných priestoroch východného krídla kaštieľa.

Attila

22. 2. 2020 o 21:25 hod., Kino Centrum, Michalovce

Dokumentárny film s názvom Attila sleduje a mapuje celoživotný príbeh športovca a novodobej slovenskej hviezdy Attilu Végha. Zachytáva najdôležitejšie kapitoly jeho života od skorého detstva až po narodenie jeho syna Attilu v januári 2020. Z rozprávania rodiny, blízkych, priateľov, kolegov, športovcov, umelcov, spevákov, súperov a tiež nikdy nezverejnených archívnych záberov môže divák nahliadnuť do jeho života a sledovať kroky, ktoré ho priviedli k úlohe MMA zápasníka, hoci na ňu v detstve nemal mnoho predpokladov.

Michalovská tržnica sa premení na festival. Pozrite sa do jej vnútra budovy :-)

Takto vyzerá michalovská tržnica zvnútra
14
Galéria

Hl. foto: archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM