Rôzne

Fanúšikovia sa môžu stretnúť s michalovskými hokejistami: Autogramiáda a nielen to!

Niečo najmä pre hokejových fanúšikov. Už dnes sa ľudia môžu stretnúť s hráčmi HK Dukla Ingema Michalovce. Na čo sa dá tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia sa môžu stretnúť s michalovskými hokejistami: Autogramiáda a nielen to!
Zdroj: TASR

Primátor mesta Michalovce Viliam Zahorčák prijal v pondelok 25. marca o 13:00 hod. v obradnej sieni mestského úradu hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce, ktorí sa v sobotu postarali o senzáciu, keď postúpili do najvyššej slovenskej hokejovej ligy.

A s michalovskými hokejistami sa môžete dnes stretnúť aj vy. Vidieť sa ich bude dať od 16:00 hodiny v michalovskom OC Zemplín. A na čo konkrétne sa môžete tešiť?

Aj autogramiáda

Fanúšikov či návštevníkov čaká na spomínanej akcii autogramiáda hráčov HK Dukla Ingema Michalovce. A tešiť sa dá aj na sprievodný program.

K dispozícii bude na mieste FANshop a to už od 15:00 do 17:00 hod., kde si budete môcť kúpiť fan predmety, ktoré sú vhodné aj na podpisy od hráčov.

Zaznie hymna

A to nie je ešte všetko. Okrem spomínaných lákadiel spestrí tieto chvíle michalovský spevák zo skupiny Iconito – Kristián Dufinec. Ten pred divákmi zaspieva oficiálnu hymnu michalovského hokejového klubu. Sám je aj autorom textu spomínanej piesne.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť, ako sa michalovskí hokejisti v sobotu tešili z postupu do najvyššej hokejovej súťaže.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Hokejisti Michaloviec postúpili do najvyššej súťaže
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM