Rôzne

FOTO, aké sa len tak nevidí: Michalovskí futbalisti v dresoch zdobili medovníky

Futbalisti MFK Zemplín si obliekli svoje dresy a pustili sa do toho. Nevybehli však na futbalový štadión, ale ku stolom s vianočnými dobrotami.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, aké sa len tak nevidí: Michalovskí futbalisti v dresoch zdobili medovníky
11
Galéria
Zdroj: MFK Zemplín Michalovce

Futbalový tím MFK Zemplín sa v čase adventu rozhodol zapojiť do vianočných tradícii. Michalovskí futbalisti vyhrnuli rukávy a spoločne sa pustili do zdobenia medovníčkov! Dôvod bol veľmi pekný – pomoc dobrej veci.

Zdroj: MFK Zemplín Michalovce

Naši futbalisti sa totiž rozhodli podporiť Dom sociálnych služieb ANIMA v Michalovciach. „Prispieť na dobrú vec nie je nikdy neskoro. Chlapci sa pri zdobení medovníkov zasmiali a zabavili, ale hlavne mysleli na to, že vyzbierané finančné prostriedky za medovníčky počas Mikulášskeho kola pomôžu tým, ktorí to potrebujú,“ zverejnil futbalový tím na svojej sociálnej sieti. Všetky dobrovoľné príspevky, ktoré sa totiž za medovníčky vyzbierajú, poputujú zariadeniu Anima, ktoré sa stará dennodenne o zdravotne postihnutých.

Zdroj: MFK Zemplín Michalovce

„Pomôcť tým, ktorí to potrebujú, môžete aj vy. A to kúpou spomínaných medovníkov, ktoré vyzdobili naši futbalisti,“ zverejnili z MFK Zemplín. Zbierka s predajom týchto dobrôt prebehne podľa futbalového tímu počas zápasu s MFK Ružomberok v nedeľu 4. decembra od 17:30 hodiny.

Pozrite si v našej fotogalérii, ako sa futbalisti pri zdobení medovníkov zabávali.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

To sa len tak nevidí: Futbalisti MFK Zemplín zdobili medovníčky
11
Galéria
Zdroj: MFK Zemplín Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM