Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

HOROR v Michalovciach: Na sídlisku sa strieľalo, hovorí sa o niekoľkých OBETIACH!

Na sídlisku na východnom Slovensku malo podľa prvých informácií dôjsť k streľbe s obeťami na životoch.

Ilustračný obrázok k článku HOROR v Michalovciach: Na sídlisku sa strieľalo, hovorí sa o niekoľkých OBETIACH!
7
Galéria
Zdroj: TASR/Roman Hanc

Na jednom zo sídlisk v Michalovciach malo v utorok (17. 1.) v podvečerných hodinách dôjsť k streľbe. Informáciu priniesla Televízia Markíza.

Rodina s deťmi

Podľa zatiaľ neoverených informácií si mala streľba vyžiadať hneď niekoľko obetí. Oficiálne zdroje to však zatiaľ nepotvrdili. Na mieste zasahuje polícia.

Markíza uvádza, že v jednom z bytov polícia našla zastrelený manželský pár a ich dve deti. Podľa jednej z teórií mal strieľať otec rodiny a nakoniec obrátiť zbraň proti sebe.

Policajti potvrdili obete

K prípadu sa krátko po medializovaných informáciách vyjadrila aj Košická krajská polícia. Potvrdila štyri obete, na podrobnejšie informácie je však zatiaľ skúpa.

„Nateraz môžeme potvrdiť, že v jednom z michalovských bytov boli nájdené 4 telá bez známok života. Prosíme o rešpektovanie toho, že polícia je na mieste, kde vykonáva potrebné prvotné úkony a zisťuje, čo sa na mieste vlastne stalo. Bližšie ani podrobnejšie informácie preto v tejto chvíli nemôžeme poskytnúť, urobíme tak hneď, ako to situácia dovolí,“ odkázali policajti.

Úmrtie štyroch osôb, ktorým už nemohli privolaní záchranári pomôcť, potvrdila aj hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Alena Krčová.

Ďalšie informácie pre vás zisťujeme a správu budeme aktualizovať.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Obrovská tragédia v Michalovciach
7
Galéria
Zdroj: TASR/Roman Hanc
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM