Rôzne

Hudba na pláži, Lenka Filipová na amfiku a oslavy v Močaranoch

Víkend ešte neskončil. Užite si ho s naším výberom podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Hudba na pláži, Lenka Filipová na amfiku a oslavy v Močaranoch
Zdroj: www.pixabay.com / CC0 1.0

Lenka Filipová so sprievodnou kapelou

31. 7. o 18:00 hod., Amfiteáter Zemplínska šírava

Lenka Filipová vás pozýva už túto sobotu na koncert. Česká speváčka, šansoniérka, gitaristka, skladateľka a textárka vystúpi na šíravskom amfiku.

Článok pokračuje pod VIDEOM.

Zdroj: Facebook

Snúbenec alebo milenec?

31. 7. o 19:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Tridsiatnička Dora (Vica Kerekes) zažila lásku ako z rozprávky, no potom prišiel tvrdý pád. Muž jej života (Miklós Bányai) ju náhle opustil a ako keby to nestačilo, zasnúbil sa s inou. No aj nenaplnená láska môže byť sladká, a tak si Dora otvorí cukráreň, v ktorej ponúka koláčiky pomenované po nešťastných ľúbostných pároch z filmovej histórie. Kate Winslet sa u nej predáva iba spolu s Leonardom DiCapriom, Alaina Delona si zase nekúpite bez Romy Schneiderovej. Romantické príbehy však účty nezaplatia a šarmantnej cukrárke čoskoro hrozí krach. Dora sa odmieta vzdať a vymyslí rafinovaný plán, ako získať späť svoju lásku a zároveň zachrániť podnikanie.

Koncert

31. 7. o 20:00 hod., Šírava park

Známa lokálna rocková skupina oslavuje 25. výročie bezplatným vystúpením v Šírava Parku / Famous Slovak rock band give free rock concert on Šírava Park to celebrate 25th anniversary.

Článok pokračuje pod obrázkom.

Známa lokálna rocková skupina oslavuje 25. výročie bezplatným vystúpením v Šírava Parku / Famous Slovak rock band give...

Posted by Šírava Park on Tuesday, July 20, 2021

Slečna beštia

31. 7. o 20:35 hod., Kino Centrum, Michalovce

Čo sa stane, keď si roztomilé blonďavé stvorenie prehodí telo s vyšinutým sériovým vrahom? Odpoveď nájdete v hororovej komédii Slečna beštie režiséra Christophera Landona, ktorý natočil podobne žánrovo ladenú hračku Všetko najhoršie.

Deň Močarian

1. 8. 2021 od 10:45 hod., Močarany

Občianské združenie Močarany vás pozýva na Deň Močarian. Od 10:45 hod. omša, o 15:00 hod. program pre deti, o 16:00 hod. Gorazdov večer. Chýbať nebude ani pivo.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM