Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Je sa na čo tešiť: TOP augustové akcie v Michalovciach a okolí, na ktorých netreba chýbať

O pár dní je tu už august. A tešiť sa dá na rôzne zaujímavé podujatia v Michalovciach a okolí. Naša redakcia z nich zostavila výber tých, ktoré sú podľa nás naj.

Ilustračný obrázok k článku Je sa na čo tešiť: TOP augustové akcie v Michalovciach a okolí, na ktorých netreba chýbať
Zdroj: TASR

Turnaj v malom futbale

12. 8. 2017 od 9:30 – 12:30 hod., 6. Základná škola, Okružná 17 v Michalovciach

Kluby vojnových veteránov pozývajú záujemcov na zaujímavé športové podujatie. To sa uskutoční 12. 8. na 6. Základnej škole Okružná 17 v Michalovciach. Odohrá sa tam Turnaj v malom futbale. Prezentácia prebehne od 9. hodiny. Môžete prísť povzbudiť nástup družstiev, a ak vás zaujíma, ako dopadnú jednotlivé skupiny veteránov, od 9:30 – 12:30 hod. sú naplánované zápasy v skupinách. Vyhodnotenie výsledkov turnaja bude o 13. hodine. Návštevníkov poteší vstup zdarma.

Motozraz

17. – 20. augusta, Michalovce a Šírava

Motozraz Sveta motocyklov sa za uplynulých pätnásť ročníkov stal doslova legendou. K brehom Zemplínskej šíravy každoročne dorazí množstvo motorkárov nielen z okolitých miest, ale aj z celého Slovenska a z mnohých krajín Európy. Lákadlom podujatia je predovšetkým spoločné stretnutie motorkárov, pre ktorých sú motorky vášeň a záľuba, ale samozrejme aj skvelá zábava. Motozraz Sveta motocyklov konať sa bude konať od štvrtka 17. augusta. Tešiť sa môžete na porciu live koncertov, súťaže o zaujímavé ceny a v neposlednom rade veľkolepé spanilé jazdy do Michaloviec na Námestie slobody, či okolo celej Zemplínskej šíravy.

48. ročník Zemplínskeho jarmoku

18. – 20. 8.2017, Michalovce

Slávnostné otvorenie 48. ročníka Zemplínskeho jarmoku sa uskutoční v centre Michaloviec v piatok 18. augusta dopoludnia. Okrem stánkov s dobrým jedlom a rôznym tovarom sa budú prezentovať počas jarmoku aj ľudoví remeselníci. Hand made výrobky uvidíte počas celého podujatia na parkovisku pred Mestským kultúrnym strediskom. K Zemplínskemu jarmoku patria ukážky tradičných remesiel, ale aj zábava na kolotočoch.

Zemplínske slávnosti

19. – 20. 8.2017, Michalovce

V našom meste sa chystajú aj Zemplínske slávnosti. Počas dvoch víkendových dní sa návštevníkom predstavia i folklórne súbory zo Zemplína či širokého okolia. Michalovce tak na dva dni ožijú farbami krojov, zvukmi tradičných nástrojov, prekrásnym spevom i ľudovým humorom. Miestom konania je tribúna pri Mestskom úrade na Námestí osloboditeľov. V prípade nepriaznivého počasia sa program presunie do veľkej sály MsKS.

My sme Michalovce

26. august o 15:00 hod., Park študentov Michalovce

Tradičný festival piva bude aj toto leto. Podujatie My sme východ sa uskutoční od 15. hodiny v Parku študentov v Michalovciach. Okrem množstva piva sa môžete tešiť na východniarske pochúťky a atraktívny hudobný program. Všetko to vypukne v sobotu 26. augusta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM