Rôzne

Je tu posledný predvianočný týždeň: Sledujte, čo môžete zažiť v Michalovciach a okolí

Posledný predvianočný týždeň už odštartoval. Kam si v Michalovciach a okolí počas neho vyraziť? Inšpirujte sa našimi tipmi na zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku Je tu posledný predvianočný týždeň: Sledujte, čo môžete zažiť v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Vianočný koncert

17. 12. 2018 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

V Michalovciach bude vianočný koncert Niky Karch a jej hostí pod záštitou primátora mesta Viliama Zahorčáka. Rodáčka z metropoly Zemplína si na svoj koncert pozvala hostí zo zboru Pro Musica Magnólia, ĽH FS Zemplín, ale aj Róberta Hvostaľa. Hudobné podujatie začne o 19. hodine v MsKS 17. decembra.

Čarovná pekáreň

18. 12. 2018 o 15:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Základná umelecká škola Štefánikova v Michalovciach pozýva verejnosť na vianočný koncert s názvom Čarovná pekáreň. Počas kultúrneho podujatia sa predstaví tanečný a literárno-dramatický odbor v Mestskom kultúrnom stredisku o 15. hodine. Vstupné/3e.

Vianočný jarmok

19. – 20. 12. 2018, Veľké Kapušany

Mesto Veľké Kapušany pozýva verejnosť na Vianočný jarmok, ktorý sa uskutoční v dňoch 19. – 20. decembra 2018 v centre mesta. Príďte a vychutnajte si vianočnú atmosféru v neďalekom meste nášho okresu.

Zimný slnovrat

21. 12. 2018 o 17:30 hod., Hvezdáreň, Michalovce

Michalovská hvezdáreň si pripravila zaujímavé rozprávanie o zimnom slnovrate. V prípade jasného počasie bude program pokračovať aj v živom planetáriu na tému súhvezdia pod živou oblohou. Vstupné je pre deti 1e/pre dospelých 2e.

Vianočný swingový klavír

21. 12. 2018 o 18:00 v Galérii Zemplínskeho osvetového strediska Michalovce

Vianočný swingový klavír bude v Galérii Zemplínskeho osvetového strediska Michalovce. Okrem vystúpenia speváčok Gabiky Kozmovej a Ivanky Solianikovej za sprievodu rytmickej skupiny OK SWING Pavol Hujdič, Martin Vidiševský, Otakar Krásenský vystúpi aj košický vokálny kvartet Olivera Saloňa. Program obohatia tiež žiaci 1 .ZŠ Michalovce.

Počas tohto týždňa môžete zájsť i na vianočné trhy do Veľkých Kapušian. Tie v Michalovciach sú už za nami. Zaspomínajte si na ne v našej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

V OBRAZOCH: Vianočné trhy lákali do centra Michaloviec
6
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM