Hokej

Koniec Kúdelku v Dukle, nahradil ho tento muž! Fanúšikovia sa búria, fanklub ohlásil BOJKOT

Hokejové Michalovce sú hore nohami, fanúšikovia sa búria!

Ilustračný obrázok k článku Koniec Kúdelku v Dukle, nahradil ho tento muž! Fanúšikovia sa búria, fanklub ohlásil BOJKOT
Zdroj: TASR/Roman Hanc

Tréner Peter Kúdelka šokujúco skončil na lavičke extraligových Michaloviec. Prekvapujúci je aj fakt, že klub to oznámil po výhre na ľade Slovana Bratislava.

„Momentálne výsledky a hlavne herný prejav nášho mužstva nás prinútil urobiť zmeny na trénerskom poste. Rozhodnutie urobiť tento krok prišlo po domácich prehrách s Novými Zámkami a Humenným. Tím potrebuje pred reprezentačnou prestávkou nový impulz a v neposlednom rade sa potrebujeme dobre pripraviť na play-off,“ uvádza na sociálnej sieti michalovský klub, ktorý sa rozlúčil aj s asistentom Tomášom Surovým.

Novým hlavným trénerom sa stal Fín Tomek Valtonen, s ktorým sa klub dohodol na zmluve do konca sezóny 2024/2025.

V klube údajne panuje napätá atmosféra a nevôľa fanúšikov zaplavila sociálne siete. Fanklub Dukly Michalovce dokonca ohlásil bojkot nadchádzajúcich domácich zápasov. Zmeniť toto rozhodnutie sa nepodarilo ani samotnému dnes už bývalému koučovi Michaloviec Petrovi Kúdelkovi, s ktorým sa zástupcovia fanklubu osobne stretli.

„Naše rozhodnutie sa nemení a najbližšie zápasy ostane náš sektor prázdny. Napriek tomu, že hokej je naša vášeň a každý zápas sme prichádzali o hlas, chceme týmto rozhodnutím vyjadriť náš nesúhlas a veríme, že sa to v klube umúdri a nebudú sa robiť takéto verdikty, ktorými sa škodí nielen klubu, ale najmä nám fanúšikom. Bez fanúšikov nie je ani šport a preto by malo na názore fanúšika záležať najviac. Týmto sa chceme zároveň ospravedlniť hráčom, že nebudú od nás cítiť podporu z tribúny, no momentálna situácia si to však vyžaduje a cítime to takto. Naším rozhodnutím však nechceme nabádať ďalších fanúšikov k tomuto kroku, treba vzdať hold trénerovi a takisto hráčom.“ informuje fanklub na sociálnej sieti.

Foto: archív

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM