Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

La Gioia, nočný beh, špacírky aj divadlo: Top podujatia tohto týždňa

Predposledný novembrový týždeň čaká naše mesto viacero atraktívnych podujatí, známych tvári a hostí. Vyberte si z nášho zoznamu akcií.

Ilustračný obrázok k článku La Gioia, nočný beh, špacírky aj divadlo: Top podujatia tohto týždňa
Zdroj: TASR , Dnes24.sk , Divadlo pri fontáne

Špacirky

18. 11. 2019 o 16:30 hod., Knižnica G. Zvonického, Michalovce

Zemplínska knižnica G. Zvonického v Michalovciach vás pozýva na Špacirki na kaveju. Tie sa uskutočnia 18. novembra 2019 o 16:30 hod. v knižnici. Témou bude Nežná revolúcia v Michalovciach

Hosťami budú:

  • Martin Pado – jeden z hlavných predstaviteľov „nežnej revolúcie“ v okrese
  • Matej Hospodár – jeden z prvých organizátorov mítingov a zakladateľ VPN v Michalovciach

Kde je Geli? – Divadlo pri fontáne

19. 11. 2019 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Mestské kultúrne stredisko Michalovce v spolupráci s Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny Michalovce si vás v súvislosti s implementáciou Národného projektu Podpora ochrany deti pred násilím a plnenín cieľov Národnej stratégie na ochranu detí pred násilím dovoľuje pozvať na divadelné predstavenie Kde je Geli?

Detstvo a mladosť – pre bežnú ľudskú bytosť približne štvrtina života, ktorej zvykneme pripisovať len tie najkrajšie nádeje i spomienky. Ale život nie je len o tom dobrom a ideálnom, je aj o chvíľach, ktoré nám vyrazia dych, zatemnia svetlo, pošlú nás do hlbín smútku a ničoty. Niekedy proti takej sile nezmôžeme nič, existuje však zlo, ktoré vieme odhaliť a zastaviť ho.

Beh o štít mesta

22. 11. 2019 o 18:00 hod., Michalovce

Už 22. novembra o 18:00 hod. sa v našom meste uskutoční Beh o štít mesta. Bežať sa bude v tme s čelovými lampami na hlave.

V Michalovciach sa chystá tradičný mestský beh pri príležitosti oslobodenia mesta. V rámci hlavných pretekov pre kategórie dospelých sa o 18:00 hod. bežia 4 okruhy – 7,4 km po Námestí osloboditeľov, povrch – asfalt a kamenná dlažba.

Organizátori si pripravili niečo aj pre malých bežcov – Detský beh Ivana Pšenka. Štart detských kategórií od 13:00 hod. pred budovou Mestského úradu v Michalovciach.

La Gioia – Galakoncert

22. 11. 2019 o 19:00 hod., Metské kultúrne stredisko, Michalovce

Koncerty tria sú jedinečné, plný prekvapení a interaktivity s divákmi. La Gioia svojim gentlemanským vystupovaním, úžasným spevom, charizmou a zmyslom pre humor pohladí každé jedno srdce v hľadisku.

La Gioia v doprovode Simple Lounge Quartet – Simple Lounge Quartet tvoria mladí, talentovaní umelci, ktorí sú absolventmi VŠMU v Bratislave, JAMU v Brne či Lotyšskej akadémie hudby. Ich hudobný záber obsahuje skladby klasickej, filmovej, populárnej a jazzovej hudby.

Le Mans´66

24. 11. 2019 o 19:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Strhujúci legendárny príbeh o tom, ako konštruktér áut Carroll Shelby a britský jazdec Ken Miles postavia pre automobilku Ford revolučný závodný automobil Ford GT40, aby s ním zvíťazili nad Enzom Ferrarim v dvadsaťštyri­hodinovom závode Le Mans vo Francúzsku.

Pozrite si aj príbehy obyčajných ľudí vo fotogalérii.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Návštevníkov centra Michaloviec upútali príbehy obyčajných ľudí
10
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM