Veronika Ondo-Cholewová Šport Iné športy

Majú sa z čoho radovať: Krásna pocta pre michalovského športovca aj jeho trénera

Ušlo sa im naozaj krásnej pocty. Reč je o známom michalovskom športovcovi a aj jeho trénerovi. Veď čítajte...

Ilustračný obrázok k článku Majú sa z čoho radovať: Krásna pocta pre michalovského športovca aj jeho trénera
3
Galéria
Zdroj: Športový kickbox klub/Mi

Slovenský zväz kickboxu oceňoval najúspešnejších športovcov, trénerov a rozhodcov za rok 2017. Pocty sa ušlo aj členom Športového Kickbox klubu v Michalovciach.

Radosť Svobodníka

Slovenský zväz kickboxu ako národný športový zväz a jediný oficiálny zástupca kickboxu a WAKO na Slovensku, odovzdával ocenenia. Slávnostné vyhodnotenie najúspešnejších športovcov, trénerov a rozhodcov za rok 2017 sa uskutočnilo v Trenčíne.

A potešili sa aj zástupcovia michalovského kixkboxu. „Medzi všetkými ocenenými boli aj náš pretekár Karel Svobodník za získanie bronzovej medaily (v disciplíne kick light, – 57kg) na Majstrovstvách Európy juniorov a kadetov, ktoré sa konali v septembri 2017 v macedónskom Skopje,“ informovala náš spravodajský portál Elena Takáčová Valachová zo Športového Kickbox klubu Michalovce.

Aj tréner Ľuboš Takáč

Medzi najúspešnejšími trénermi ocenenými Slovenským zväzom kickboxu za rok 2017 sa ocitol aj tréner Športového Kickbox klubu Michalovce Ľuboš Takáč. Porota sa mu rozhodla udeliť významné uznanie za vzornú prípravu reprezentantov SR v roku 2017​.

Takáč sa trénerstvu začal venovať v roku 2008. V decembri 2012 v našom meste založil prvý michalovský klub kickboxu – Športový Kickbox klub Michalovce. V minulosti bol ocenený aj ministrom školstva, vedy, výskumu a športu SR, Jurajom Draxlerom za výnimočný výsledok svojho zverenca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

FOTO: Michalovskému športovcovi aj jeho trénerovi sa ušlo krásnej pocty
3
Galéria
Zdroj: Športový kickbox klub/Mi
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM