Rôzne

Máme tu víkend: Aj na takéto podujatia si môžete zájsť v Michalovciach a okolí

Nepreseďte voľné dni len doma. Prinášame vám tipy na podujatia, ktoré sa uskutočnia tento víkend a práve v našom meste a okolí. Tu sú.

Ilustračný obrázok k článku Máme tu víkend: Aj na takéto podujatia si môžete zájsť v Michalovciach a okolí
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Múzeum v Kerte

11. 5. 2019 od 13:00, Park Kerta, Michalovce

Zemplínske múzeum v Michalovciach pozýva v sobotu 11. mája 2019 na akciu Múzeum v Kerte. Podujatie pripravili múzejníci v spolupráci s mestom Michalovce a MsKS Michalovce pre širokú verejnosť. Celé podujatie sa bude niesť v duchu prvej Československej republiky a storočnice Michaloviec ako župného sídla.

Futbal

11. 5. 2019 o 17:00 hod., Mestský futbalový štadión Michalovce

Futbalový zápas 8. kola Skupiny o Titul našej najvyššej súťaže Fortuna ligy medzi MFK Zemplín Michalovce a MFK Ružomberok sa uskutoční v sobotu 11. mája 2019. Fanúšikovia futbalu sú vítaní o 17:00 hod. na Mestskom futbalovom štadióne v Michalovciach, kedy je v spomínané pláne futbalové stretnutie.

Country májovník

11. 5. 2019 od 19:00 hod., Trnava pri Laborci

Obec Trnava pri Laborci pozýva na tradičné podujatie s hudobnou skupinou Country-Beat v spoločenskej sále.Oblečte sa do county štýlu a príďte sa zabaviť na tanečno-hudobbnú akciu.

Divadlo

12. 5. 2019 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Inscenácia Meno alebo Komédia, ktorá sa našťastie nestala vám, zaručene prostredníctvom skvelého obsadenia a mimoriadneho situačného humoru pobaví každého diváka. V nedeľu 12. mája začne o 19:00 hod. v mestskom kultúrnom stredisku. Obsadenie bude takéto: Ady Hajdu, Lucia Hurajová, Zuzana Mauréry, Kamil Mikulčík, Richard Stanke.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Vo fotogalérii nižšie si môžete pozrieť Jarni jurmarok, ktorý bol nedávno v Michalovciach.

V našom meste zavládla jarmočná nálada: Pozrite si to zachytené fotoobjektívom
14
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM