Správy

Mesto vymyslelo prekvapenie pre nežnejšie polovičky: Michalovské mamičky, toto sa pre vás chystá!

Mesto prichádza s prekvapením, ktoré je smerované pre nežnejšie polovičky. Konkrétne je venované všetkým ženám - matkám. Viete, čo sa pre vás v Michalovciach chystá?

Ilustračný obrázok k článku Mesto vymyslelo prekvapenie pre nežnejšie polovičky: Michalovské mamičky, toto sa pre vás chystá!
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Niečo pre michalovské mamičky

Michalovské deti mohli poďakovať svojim mamičkám osobitne na Deň matiek. Ten pripadá na druhú májovú nedeľu, v roku 2016 sme ho tak oslávili 8. mája. Vzdať úctu všetkým mamám možno rôznym spôsobom, napríklad darovaním kytice, darčeka, návštevou či spomienkou. Mesto Michalovce sa rozhodlo pre istý spôsob tiež.

Pri príležitosti Dňa matiek Mestský úrad Michalovce a Mestské kultúrne stredisko Michalovce pozývajú na podujatie venované ženám – matkám. Akcia nesie názov Vďaka vám a uskutoční sa v pondelok 16. mája o 16. hodine vo Veľkej sále MsKS. „V programe vystúpi Bank Band Jozefa Bankoviča,“ informuje radnica.

Deň matiek oslavovali po roku 1989

Na Slovensku sa Deň matiek začal oslavovať po roku 1989. Krajiny bývalého socialistického zriadenia oslavovali v minulosti skôr Medzinárodný deň žien pripadajúci na 8. marca. Deň matiek patrí medzi najdojemnejšie sviatky – pre nejedného z nás je totiž práve matka najdôležitejším človekom na svete.

Môže vás zaujímať:

Michalovské bábätka dostali darček: Mamičky v nemocnici môžu byť pokojnešie…

Nechajte sa inšpirovať michalovskými mamičkami: 5 miest, kam sa vybrať s deťmi v našom meste

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM