Rôzne

Michalovčania a spol. ukázali, akí sú šikovní: Dni nám spríjemňujú utešení snehuliaci

Zima doniesla snehovú nádielku aj do Michaloviec a okolia. Milovníci stavania snehuliakov nezaváhali a pustili sa do práce. Veď sledujte ich diela.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania a spol. ukázali, akí sú šikovní: Dni nám spríjemňujú utešení snehuliaci
5
Galéria

Na začiatku zimy to vyzeralo so snehom biedne. Ako v Michalovciach a okolí však každý vie, Perinbabka sa napokon spamätala a úradovala síce neskôr, ale o to viac. Na svoje si po jej bohatej aktivite prišli aj milovníci stavania snehuliakov.

Dokážu vyčarovať úsmev

Dôkazom toho je množstvo diel, ktoré vyrástli z vŕzgajúcej masy v našom meste či v okolí. Niektorí postavení snehuliaci sú maličkí, iní zase značných rozmerov. No každý z nich počas prechádzky na čerstvom vzduchu dokáže vyčariť úsmevy na tvárach okoloidúcich.

Fantázii sa medze nekladú

A fantázii sa medze veru nekladú. Z bielej pokrývky ľudia vedia vyčarovať naozaj zaujímavé diela. Napríklad, pred jednou z michalovských bytoviek stojí hrdo snehuliak, ktorý popíja energický nápoj. Okrem toho má v ruke kytičku ruží. Postavila ho mama so synom a snehuliak sa im naozaj podaril. Na hlave má hrniec i oči, ústa má dotvorené z ihličia. Asi dvojmetrového bieleho krásavca nájdete pred michalovským panelákom.

Snehuliaka vlastnoručne urobila aj Lucia, ktorá na jeho výzdobu použila netradičné prvky. Žiadne uhlie ani vetvičky. Na to, aby dokončila svoje dielo z bielej periny, zašla si do kuchyne k pomôckam na pečenie tort. „Použila som ozdoby na torty,“ prezradila nám jej zaujímavý nápad.

Rôznych snehuliačikov si dokonca robia Michalovčania a spol. aj v práci. Stačí im k tomu trochu snehu na okne a o zábavu je postarané. Prípadne, použijú fixu na zdobenie, ako môžete vidieť v našej fotogalérii. Zhliadnuť v nej môžete aj ďalšie výtvory :)

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Utešené fotky z Michaloviec a okolia: Sledujte tých snehuliakov
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM