Rôzne

Michalovčania, výber pre vás: TOP 5 podujatí, ktoré môžete zažiť do konca zimy

Relaxovať nemusíte len doma. Vybrali sme pre vás päticu lákavých podujatí, ktorá sa uskutočnia v Michalovciach a to už v najbližších dňoch a týždňoch.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania, výber pre vás: TOP 5 podujatí, ktoré môžete zažiť do konca zimy
Zdroj: Dnes24.sk

Černobyľ po 30 rokoch

14. februára o 16:00 hod., Zemplínska knižnica Gorazda Zvonického v Michalovciach

Do Michaloviec zavíta dlhoročná sprievodkyňa Černobylom a zároveň prírodovedkyňa, ktorá porozpráva pútavé informácie o súčasnej i minulej situácii v Černobyle. Jedna z najväčších katastrof vo východnej Európe nie je problémom len Ukrajiny. V autentickom svedectve plnom málo známych faktov a silných fotografií predstaví Černobyľ ako memento, ale aj aktuálny problém. Veľmi zaujímavé rozprávanie zažijete v knižnici 14. februára o 16. hodine.

Divadlo pri fontáne

20. februára o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach

Michalovské ochotnícke Divadlo pri fontáne pozýva na svoje jednoaktovky Sen a Tresk. Michalovské herci sa vám predstavie 20. feburára o 18. hodine. Za scénarom a réžiou stojí Miriam Adamíková. Na divadelných doskách uvidíte Jana Hlaváča, Vieru Vallovú, Gabrielu Molnárovú, Mareka Serbáka, Ľudmilu Ďurčákovú, Moniku Doričovú, Tomáša Eštóka a Miriam Adamíkovú.

Ander z Košíc

23. februára o 18:30 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Ľudze mojo – presne takto sa zvykne prihovárať Ander z Košíc ( vlastným menom Ján Pisančin) divákom. Už štyridsať rokov zabáva ľudí a rozdáva dobrú náladu. Rodený Michalovčan (6. september 1941) a čestný občan mesta Michalovce vystúpi v Mestskom kultúrnom stredisku v našom meste 23. februára o 18:30 hodine.

Zemplínska scénická jar

24. februára, Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach

Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach organizuje regionálnu prehliadku detskej dramatickej tvorivosti a ochotníckeho divadla pod názvom Zemplínska scénická jar. 24. februára 2017 divadelné priestory Mestského kultúrneho strediska naplní radostný svet detských hercov a divákov. Prehliadka je mimoriadnou príležitosťou pre detské dramatické kolektívy z nášho regiónu prezentovať sa a vyskúšať si kúsok divadelného umenia pod odborným drobnohľadom skúsenej poroty.

Príbeh z Tammiru

26. februára o 14:30 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Divadleno-hudobno-tanečné predstavenie na motívy fantasy románu Vladimíra Štefaniča, Kráľovná z Tammiru, za ktorú získal cenu Ivana Kraska za debut roka 2009 sa v Michalovciach predstaví 26. februára v Mestskom kultúrnom stredisku. Na muzikálovú rozprávku sa môžete prísť pozrieť o 14:30 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM