Rôzne

Michalovčanka Jana Hospodárová a jej záhadná debata v priamom prenose: Je zasnúbená?!

Rodená Michalovčanka sa so svojím súčasným partnerom spoznala v súťaži Let's Dance a šťastný pár tvoria už takmer dva roky.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčanka Jana Hospodárová a jej záhadná debata v priamom prenose: Je zasnúbená?!
Zdroj: Instagram.com/janahospodarova

Markizáčka, ktorá je s televíziou spätá už od jej začiatku, sa snaží pôsobiť vždy pozitívne, aj keď v súkromí mala aj náročné obdobia. To však aktuálne neplatí a v roku 2021 priznala vzťah s kolegom Ľubom.

Spoznali sa vďaka piatej sérii tanečnej šou Let's Dance, Hospodárová sa stala vtedy kráľovnou tanečného parketu. Jej súčasný partner pracoval v štábe ako strihač.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Záhadná debata

Pred niekoľkými dňami na konci Televíznych novín na Markíze boli diváci svedkami trochu záhadnej konverzácie medzi Zlaticou Švajdovou Puškárovou a Janou Hospodárovou, ktorá ako zvyčajne v úlohe moderátorky športu mala uviesť niektoré z hlavných športových udalostí dňa.

Zlatica sa Jany opýtala, čo je nové, na čo jej ona odvetila, že má všeličo nové, ale… Zlatica sa toho chytila a chcela vedieť čo má nové ona v živote a či má na ruke prsteň. Jana Hospodárová rýchlo odbočila od témy a prešla na futbal, konkrétne na jej rodné Michalovce.

Tak ako to je?

Portál Markíza.sk následne zisťoval, ako to teda so zasnúbením je. „Bol to iba milý omyl. Nie som zasnúbená,“ uviedla moderátorka.

V Michalovciach prežila Jana Hospodárová prvých osemnásť rokov svojho života, pochádzal odtiaľ jej otec.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM