Zuzana Ročeňová Futbal

El Clásico na Zemplíne: Rozdajú si to tu Barcelona a Real Madrid!

Dorastenecký futbalový turnaj so skvelým obsadením sa začína už čochvíľa. Hráči domáceho MFK Zemplín sa počas neho postavia proti takým súperom ako Real Madrid či FC Barcelona. Futbalovou delikatesou bude ako inak El Clásico medzi týmito dvoma gigantmi.

Ilustračný obrázok k článku El Clásico na Zemplíne: Rozdajú si to tu Barcelona a Real Madrid!
Zdroj: Dnes24.sk

Futbaloví nadšenci sa majú na čo tešiť, počas štyroch dní budú Michalovce dejiskom medzinárodného turnaja dorastencov do 17 rokov. Piaty ročník Michalovce Cup 2014 je naplánovaný na 19. 8. – 22. 8. 2014.

Hviezdne obsadenie

Po tom, čo sa v minulosti zúčastnili tohto podujatia kluby ako Juventus Turín, Villareal CF, Šachtar Doneck, Chievo Verona a iní, sa podarilo na tento ročník zabezpečiť skutočne hviezdne obsadenie.

V rámci turnaja sa v tejto vekovej kategórii predstavia španielske kluby Real Madrid, FC Barcelona, Valencia CF, poľská Legia Varšava, pražská Dukla Praha a nebude samozrejme chýbať ani domáce družstvo MFK Zemplín Michalovce.

Šesť tímov bude počas piateho ročníka medzinárodného mládežníckeho turnaja rozdelených do dvoch skupín. V A-skupine sa predstavia domáce Michalovce, Real Madrid, FC Barcelona a v B-skupine na seba narazia Valencia CF, Dukla Praha a Legia Varšava.

Program turnaja Michalovce Cup 2014

utorok 19. augusta: FC Valencia – Dukla Praha (18.00), MFK Zemplín Michalovce – FC Barcelona (20.00)

streda 20. augusta: Dukla Praha – Legia Varšava (18.00), slávnostné otvorenie (19.40), Real Madrid – FC Barcelona (20.00)

štvrtok 21. augusta: Legia Varšava – FC Valencia (18.00), MFK Zemplín Michalovce – Real Madrid (20.00)

piatok 22. augusta: o 5. miesto (16.00), o 3. miesto (18.00), finále (20.00), záverečný ceremoniál (21.45)

Foto: ilustračné

Zdroj: Global24/MFK Zemplín

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM