Veronika Ondo-Cholewová Samospráva

Michalovská radnica sa pred Dušičkami obracia na ľudí: Upozornenia, ktoré si je dobré prečítať!

Už onedlho budeme spomínať na svojich zosnulých blízkych. Radnica v Michalovciach sa pred Dušičkami obracia na ľudí s takýmito upozorneniami...

Ilustračný obrázok k článku Michalovská radnica sa pred Dušičkami obracia na ľudí: Upozornenia, ktoré si je dobré prečítať!
Zdroj: Dnes24.sk

Dušičky už doslova klopú na dvere a pri tejto príležitosti sa cintoríny v meste naplnia návštevníkmi, ktorí prídu spomínať na svojich zosnulých blízkych. Z dôvodu očakávanej zvýšenej návštevnosti počas Sviatku všetkých svätých a Pamiatky zosnulých ako aj obdobia okolo týchto sviatkov mestská polícia v Michalovciach posilní svoje hliadky.

Ako nás informovali z radnice, mestskí policajti posilnia svoju hliadkovú činnosť so zameraním sa najmä na lokalitu hlavného mestského cintorína a jeho blízke okolie.

„V čase od piatka t.j. 27.10. do 13.11. 2017 bude vyčlenená dvojčlenná hliadka, ktorá sa bude venovať výlučne cintorínu a okoliu na Kollárovej ulici,“ informovala hovorkyňa Mestského úradu v Michalovciach Iveta Palečková. Mimo tohto opatrenia bude motorizovaná hliadka sporadicky obchádzať cintoríny v Močaranoch, Topoľanoch a na Kapušanskej ulici.

A na záver vám prinášame ešte aj dva upozornenia od michalovskej radnice, ktoré si je dobré pred blížiacim sa dušičkovým obdobím prečítať.

V čase od 27.10 do 6.11 2017 bude povolené parkovanie aj na Špitálskej ulici, v blízkosti brány na cintorín, kde je umiestnený heliport. Návštevníkov cintorínov zároveň magistrát upozorňuje, aby si nenechávali vo vozidlách na viditeľných miestach žiadne cennosti, tašky, kabelky či mobilné telefóny, ktoré môžu lákať potenciálnych zlodejov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM