Tlačové správy

Mim’s coffee & cakes: Kaviareň trošku inak...

Novootvorená kaviareň Mim’s coffee & cakes na Námestí Osloboditeľov 8 v Michalovciach je živým dôkazom toho, že aj v srdci východu pri Slovenskom mori môže vzniknúť kaviareň trošku inak…

Ilustračný obrázok k článku Mim’s coffee & cakes: Kaviareň trošku inak...
34
Galéria
Zdroj: Miriama Hospodárová

Vraví sa, že na východe ,,NIČ” nie je . Omyl!!!

Novootvorená kaviareň Mim’s coffee & cakes na Námestí Osloboditeľov 8 v Michalovciach je živým dôkazom že aj v srdci východu pri Slovenskom mori môže vzniknúť kaviareň trošku inak…

Trošku inak…

Mim’s coffee & cakes prináša do nášho krásneho mesta niečo nové, čo môžete vidieť hneď ako otvoríte naše dvere. Kaviareň je v modernom novodobom duchu. Dominantou kaviarne sú euro palety z ktorých sme MY aj s našimi remeselníkmi vytvorili nábytok kaviarne. Euro palety môžete vidieť ako dekorácie na stenách a dokonca sú zavesené aj na strope našej útulnej kaviarne. Farby interiéru sme volili v zemitých tónoch, prevažuje sivá, ktorou sme sa snažili zmierniť tóny čiernej farby, ďalej hnedá vo viacerých odtieňoch a túto kombináciu rozbíja zelená farba, ktorá pôsobí kľudne a upokojujúco. Použité boli prevažne prírodné materiály. Celý tento celok vytvára príjemné, teplé a útulné prostredie.

Tak trošku niečo iné…

Už v názve kaviarne Mim’s coffee & cakes odkazujeme že u nás nájdete vždy čerstvo mletú výberovú kávu, ktorú radi pripravíme podľa Vašich predstáv aj bez kofeínu. Ponúkame pestrý výber chutných a moderných koláčikov a čerstvého pečiva. A ak niekto nemá čas si vychutnať svoju obľúbenú kávu a koláčik v našej kaviarni k dispozícii mate službu tzv. ,, TAKE AWAY“ zo sebou, ktorá je v zahraničí veľmi populárna.

Remeselné produkty – máme radi poctivé príbehy

Okrem stálej ponuky káv a koláčikov máme v ponuke aj originálne domáce sirupy 100% prírodne, z ktorých pripravujeme naše limonády. Určite osviežia každého v horúcich letných dňoch. Ak má niekto rád klasiku trošku inak, tak v ponuke nájde aj botanicky pripravované nealkoholické limonády vo fľašiach z Anglicka z troška inak príchuťami. Tie pohladia nie len chuťové poháriky ale aj zmysel ktorý ste ešte necítili.

Na pivárov sme nezabudli, v ponuke objavíte českú klasiku ale aj pivo od kočovného pivovaru vyrábané remeselnou metódou z amerického chmeľu v Košiciach. Ďalšie alkoholické pivo z netradičnou zázvorovou príchuťou prinášame z Anglicka.

Alkoholické nápoje trošku inak? Samozrejme aj nato sme mysleli a snažili sa vybrať do našej ponuky len to najlepšie. Pre milovníkov vín tu máme delikátne slovenské vína vyrábané remeselnou metódou v poctivých rodinných vinárstvach. Pýšiť sa môžme bielym vínom oranžovej ,,lávovej" farby. Lávová farba a živelná mineralita sú cestou z pohára ku koreňom viniča, vrasteného do dávnej minulosti. Okrem vín u nás nájdete aj kvalitné ,,single malt" whisky zo Škótska, ďalej overenú klasiku z USA a Írska. Aj z rumov Vám vieme ponúknuť viac druhov. Raritné sú rumy zo Seychelov, opäť s originálnou chuťou. V našej ponuke nájdete aj pestrí sortiment ovocných destilátov a likérov z malej rodinnej českej destilérky. Ak máte radšej niečo ,,slabšie",radi Vám pripravíme alkoholické drinky podľa vlastnej receptúry…tak trošku inak. Samozrejme ponúkame aj rokmi overenú alkoholovú klasiku pre nenáročných :) U nás si skrátka určite vyberiete. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Pre viac informácii kliknite SEM.

Naše vízie do budúcna…

Ako každá novootvorená kaviareň máme svoje plány do budúcna. Naším cieľom je stále prinášať niečo nové a niečo trošku inak. Priniesť pre Vás len to najlepšie, niečo nové, nepoznané, niečo čo po prvý krát vyskúšate u nás. Takisto plánujeme rozšíriť a spestriť sortiment. Zvoliť produkty, ktoré Vám spravia krásny deň a vyčaria úsmev na tvári.

Preto je motto kaviarne: ,,Baví nás rozmaznávať Vás". A odmenou je nám úsmev a spokojnosť zákazníka, ktorý k nám zavíta znova.

,,Nie je nič sladšieho ako šálka horkej kávy” Rian Aditia

Nájdete nás…

(PR) – Za obsah a fotografie zdopovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Miriama Hospodárová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM