Rôzne

Na konte má množstvo relácií: Jana Hospodárová prezradila TAJNÝ pracovný sen!

Polovičná Michalovčanka Jana Hospodárová kedysi začínala v reláciách ako Tivoli či Hádaj, na čo myslím. Cez Teleráno prešla až k Športovým novinám. Splniť si chce ešte tento pracovný sen.

Ilustračný obrázok k článku Na konte má množstvo relácií: Jana Hospodárová prezradila TAJNÝ pracovný sen!
Zdroj: Instagram.com/janahospodarova

„Pred 13 rokmi som prešla do redakcie športu, bolo to úplne iné, tam sa dáva pozor na každé jedno slovíčko oproti Teleránu, ktoré som robila. V športe ma veľmi rýchlo upratali a neraz som odtiaľ odchádzala aj s plačom,“ cituje Pluska Janku Hospodárovú, ktorá si zaspomínala na ťažké začiatky v Športových novinách.

„No som typ, ktorý sa nevzdáva – a to sa mi v živote vypláca,“ poznamenala polovičná Michalovčanka, ktorá je už v športe doma a súvisí s tým aj jej tajný pracovný sen.

"Mojím veľkým snom, možno o štyri roky pri EURO 2028 v Anglicku, je skúsiť si odmoderovať štúdio pred šampionátom. To je môj tajný sen,” prezradila televízna stálica.

Prečo o nej píšeme ako o polovičnej Michalovčanke? Bratislava je jej súčasné bydlisko a aj rodisko, no prvých osemnásť rokov svojho života prežila práve v Michalovciach, odkiaľ pochádzal jej otec.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM