Rôzne

Na ktoré sa vyberiete? Predstavujeme vám TOP novembrové akcie v Michalovciach

November už klope na dvere. Zostavili sme náš výber top podujatí, ktoré sa počas neho uskutočnia v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Na ktoré sa vyberiete? Predstavujeme vám TOP novembrové akcie v Michalovciach
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Strom

2. 11. 2018 o 19:00 hod.,Chemkostav Aréna, Michalovce

V Michalovciach sa predstaví inscenácia ocenená krištáľovým krídlom – Strom od Jána Ďurovčíka. Strom je zhmotnený hlasom Milana Lasicu v podaní sólistov špičkových slovenských folklórnych súborov na hudbu Henricha Leška, Jána Berkyho-Mrenicu ml. a Petra Uličného.

Pavol Hammel a Prúdy

14. 11. 2018 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Pavol Hammel a skupina Prúdy vyrážajú na turné do Michaloviec, ktoré bude oslavou 50 výročia od vydania zásadného albumu skupiny Prúdy Zvoňte zvonky a zároveň 70-tych narodenín speváka, skladateľa, hudobníka i maliara Pavla Hammela. Spevák a skladateľ Pavol Hammel spolu so skupinou Prúdy venujú turné pamiatke na svojich zosnulých kolegov Mariána Vargu a Fedora Freša.

O dvanástich mesiačikoch na ľade

17. 11. 2018 o 16:00 hod., Zimný štadión Michalovce

V Michalovciach môžete prežiť predvianočnú zimnú hudobnú rozprávku O dvanástich mesiačikoch na ľade. V rozprávke sa predvedú poprední krasokorčuliari, účastníci olympijských hier a majstrovstiev sveta z Ruska. Ich profesionalita a scénický pôvab sú zárukou dobrej nálady a zábavy ako pre deti tak aj pre dospelých.

Hurikán & Sima Martausová

17. 11. 2018 o 18:00 hod., Mestská športová hala, Michalovce

Čaká nás koncert legendy Zemplína skupiny Hurikán & Sima Martausová, v ktorom vystúpi aj dirigent Adrián Kokoš. Predstaví sa tiež Štátny komorný orchester Žilina – Slovak Sinfonietta či Magnólia Pro Musica so zbormajsterkou Vierkou Džoganovou.

Beh o štít mesta

23. 11. 2018 o 18:00 hod., Michalovce

Mesto Michalovce, Atletický klub Michalovce a Matica slovenská v Michalovciach pozývajú na XXVI. ročník bežeckej súťaže Behu o štít mesta Michalovce. Štartuje sa o 18:00 hod.

Snow Film Fest 2018

27. 11. 2018 o 18:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Celovečerné pásmo špičkových filmov o zimných športoch a dobrodružstvách zavíta v novembri aj do michalovkého kina. Festival je svojím rozsahom a návštevnosťou najväčšou akciou svojho druhu v ČR aj SR. Na svoje si prídu milovníci čerstvého prašanu, hôr, psích záprahov či arktickej divočiny.

Divadlo

29. 11. 2018 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

V mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach bude smiešno-smutná komédia s názvom 3×2 z každodenného života. Príďte si pozrieť trojgeneračný ohňostroj vtipných manželských zvád a udobrovania od významných britských autorov Jamesa Saundersa, Alana Ayckbourna a Davida Captona, ktoré určite vyvolajú smiech a zaručia príjemný zážitok z predstavenia.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM