Rôzne

Na michalovskom sídlisku to bude žiť: Chystá sa Deň Južanov

Na michalovskom sídlisku Juh to bude žiť. Bytovkárov tam čaká Deň Južanov a jeho zaujímavý program. Veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Na michalovskom sídlisku to bude žiť: Chystá sa Deň Južanov
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V Michalovciach sa bude konať už o pár dní akcia určená panelákovým deťom aj ich rodičom. Tá odštartuje už 7. júna o 16:00 hod. na tribúne IV. ZŠ na sídlisku Juh.

Aj beh s fúrikom

V športovom areáli IV. základnej školy sa v piatok 7. júna zídu obyvatelia sídliska Juh, aby si spoločne užili kultúrno-športové podujatie Deň Južanov. Športový areál spomínanej školy sa stane hlavným dejiskom, na ktorom si rodičia s deťmi zmerajú sily v netradičných úlohach.

V rámci dňa je pripravných niekoľko športových disciplín. Účastníci si budú môcť vyskúšať aj beh s fúrikom, hod obručou na kužeľ, či nosenie pingpongovej loptičky v lyžičke.

Kultúrny program

Po športovom popoludní sa Deň Južanov ani zďaleka neskončí. Od 18:00 hod. na tribúne budú prezentovať mimoškolskú činnosť žiakov materských a základných škôl, ktoré sa v tomto obvode nachádzajú.

Na všetkých účastníkov podujatia čakajú vystúpenia detí v areáli IV. ZŠ. Svoj talent predvedie IX. MŠ, XIII. MŠ, IV. ZŠ, VI. ZŠ a SZUŠ Talent-um.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Pozrite si vo videu nižšie lokalitu, ktorú naši čitatelia zvolili za naj na bývanie v Michalovciach.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM