Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Na michalovskom zimáku je v pláne ďalšia oprava: Pozrite si, čo sa chystá

Zimný štadión v Michalovciach nedávno prešiel veľkou obnovou. No v pláne sú ďalšie práce. Pozrite si, čo sa chystá...

Ilustračný obrázok k článku Na michalovskom zimáku je v pláne ďalšia oprava: Pozrite si, čo sa chystá
Zdroj: Mesto Michalovce

Rekonštrukcia zimného štadióna v Michalovciach sa skončila pred niekoľkými mesiacmi. K otvoreniu vynoveného zimáku došlo v januári. Dňa 17. 1. sa tam odohral prvý zápas a bolo aj vypredané. Rekonštrukciou prešli viaceré priestory zimného štadióna. Mesto má však v pláne pokračovať.

Oprava priestorov posilňovne

Michalovská radnica zverejnila, že plánuje opravu priestorov posilňovne v objekte zimného štadióna v Michalovciach.

Doplnila, že pôjde o rôzne úpravy v danom priestore, ako o izolačné práce, nátery, ústredné kúrenie, nové riadiátory a ďalšie.

Najmodernejší štadión v súťaži

Pre zaujímavosť, v Michalovciach aktuálne máme najmodernejší štadión v druhej najvyššej súťaži. Jeho kapacita je cca 2500 miest na sedenie, celková kapacita činí 4000 divákov. V prízemí (1. nadzemné podlažie) objektu sú umiestnené šatne hráčov, účinkujúcich, aj zamestnancov s potrebným zázemím.

Druhé a tretie nadzemné podlažia sú venované nástupu divákov do hľadiskového priestoru (tribúna A, B), sú tam priestory pre bufet a hygienické zariadenia pre verejnosť. Na štvrtom nadzemnom podlaží tribúny „A“, ktoré je prístupné z hľadiska, je vytvorený priestor na státie.

Priestor galérie (ochozu) na strane existujúceho objektu technického vybavenia (severná strana), vytvára v dvoch úrovniach komunikačné prepojenie obidvoch tribún a zároveň vytvára priestor pre státie divákov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM