Rôzne

Na projekt prispela aj župa. V hoteli pri Vinianskom jazere pribudol vonkajší wellness areál

K dispozícii majú byť aj terapie ako liečba farebným svetlom, aromaterapia či muzikoterapia.

Ilustračný obrázok k článku Na projekt prispela aj župa. V hoteli pri Vinianskom jazere pribudol vonkajší wellness areál
3
Galéria

V obci Vinné v okrese Michalovce pribudol v rámci jedného z hotelov nový exteriérový wellness areál. Ponúka rôzne terapie a je k dispozícii nielen pre ubytovaných hostí, ale aj pre širokú verejnosť.

Informoval o tom Košický samosprávny kraj (KSK), ktorý projekt Wellness pod hviezdami podporil sumou 38 000 eur z dotačného programu Terra Incognita.

Z čoho pozostáva?

„Novovybudovaný vonkajší wellness areál zahŕňa vonkajšiu panoramatickú fínsku saunu, vínnu-bio saunu, oddychovú zónu s vonkajším posedením a ležadlami, vonkajšiu vírivú kaďu ‚pod hviezdami‘ s hydromasážou a tematický pocitový chodník. Tieto prvky sú navrhnuté tak, aby ponúkali nezabudnuteľné zážitky spojené s prírodou a históriou regiónu,“ uviedla Krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus.

Nové možnosti saunovania budú k dispozícii počas celého roka, prevádzka bude v súlade s otváracím časom hotela.

Nezameniteľný charakter

Sauna poskytuje rôzne terapie ako liečba farebným svetlom, aromaterapia či muzikoterapia.

„V porovnaní s vnútornými saunami je tá vonkajšia vykurovaná tuhým palivom – drevom, čo nie je bežne dostupné a dodáva jej nezameniteľný charakter. V rámci projektu sme tiež vybudovali vínnu-bio saunu, ktorá ponúka originálnu súhru vôní byliniek a regionálneho vína, oddychovú zónu s vonkajším posedením a ležadlami, vonkajšiu vírivú kaďu ‚pod hviezdami‘ s hydromasážou, osvetlenie areálu a informačnú tabuľu,“ priblížil realizátor projektu Marián Chrobák.

Vonkajší wellness areál hotela pri Vinianskom jazere
3
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM