Rôzne

Nákupné centrá aj menšie obchody v Michalovciach otvorili

Uvoľnenie opatrení znamenalo zelenú pre nakupovanie šiat, kabeliek, ale na svoje si prišli aj muži v športovom oddelení i elektronike. Mnohí sa konečne ostrihali.

Ilustračný obrázok k článku Nákupné centrá aj menšie obchody v Michalovciach otvorili
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok 19. apríla 2021 otvorili prevádzky v obchodných centrách Michaloviec, menšie obchody na námestí i v uliciach. OC dovtedy fungovali v obmedzenom režime podľa pravidiel, ktoré súviseli s koronavírusom. Načo sa najviac zamerali nakupujúci?

Lákadlom boli aj zľavy

Ľudí lákali predajcovia v OC Zemplín najmä na zľavy. „Rozhodla som sa pre kúpu kabelky, trochu sa odmeniť za tieto ťažké časy bez nákupov,“ prezradila nám Michalovčanka Pe­tra.

Niektoré výpredaje boli na celý zimný sortiment.

„Majú akcie až do vypredania zásob,“ povedala nám Mária na michalovskom námestí, ktorá nakúpila oblečenie. Najviac ľudí sme videli práve v obchodoch s týmto spomínaným druhom tovaru.

Aktuálne z Michaloviec

S testom

Otvoriť v pondelok mohli aj služby, kaderníctva aj tie na michalovskom námestí. Počasie síce tomu neprialo, no aj tak sa našli priaznivci nakupovania, ktorí využili hneď prvý deň.

„Bola som objednaná už týždeň dopredu, ale kto vedel kam, tak sa chodil strihať aj počas uplynulých týždňov,“ povedala tajomne Anna.

Muži si nakúpili praktické veci v elektronike, niektorí botasky, ale oveľa väčšie zastúpenie mali v obchodoch ženy. Aj keď môžu ľudia navštíviť obchody, nezabudnite, že väčšina nových výnimiek je podmienená negatívnym testom na ochorenie COVID-19. Zmeranie teploty a dezinfekcia sú samozrejmosťou.

A kam sa vyberiete vy počas uvoľnenia opatrení? Hlasovať môžete aj na našom facebooku Michalovce 24 alebo priamo pod týmto článkom po kliknutí na príspevok.

HLASUJTE 😋a posielajte do komentárov vaše FOTO.

Posted by Michalovce24.sk on Monday, April 19, 2021

Kam na výlet?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM